Liefde bij de eerste klik

We beoordelen boeken op hun covers en apps op hun iconen. Jouw icoon is het enige ding dat tussen jou en een nieuwe gebruiker instaat. Zorg dat je er fantastisch uit ziet! Onze designers zijn meesters in de laatste digitale trends en maken professionele iconen die klanten precies laten klikken, tikken en drukken waar jij dat wilt.
 
Krijg dit allemaal met een nieuw icoon ontwerp:

Tientallen designers (die jou vinden)

Onze volledige wereldwijde ontwerp community heeft toegang tot jouw wedstrijd en sturen jou allerlei creatieve ontwerpideeën, uniek voor jouw app.
Alles wat je nodig hebt vetgedrukt uitgelicht
door Cross the Lime

Kant-en-klare bestanden en totale vrijheid

Jouw nieuwe iconen komen met kant-en-klare bestanden die je direct kan overdragen aan jouw developer. Plus het copyright is helemaal van jou.
10+ designers vetgedrukt uitgelicht
door Martis Lupus

Tevredenheid, gegarandeerd

Wij begeleiden jou in elke stap van het proces. Ben je niet tevreden met jouw icoon ontwerpen? Je krijgt 100% van jouw geld terug. Zo simpel is het.
100% niet-goed-geld-terug-garantie vetgedrukt uitgelicht
door pmo

Hoe een app-icoon ontwerpwedstrijd werkt

Schrijf ontwerpinstructies.

1. Vertel ons wat je wilt

Onze interactieve ontwerpinstructies maken het makkelijk om jouw ontwerpuitdaging te beschrijven en jouw budget te bepalen.

Kies je winnende ontwerp.

2. Ontvang tientallen icoon ontwerpen

Onze wereldwijde community van professionele app-icoon designers presenteren hun ideeën. Jij geeft feedback.

Ontvang tientallen ontwerpen.

3. Kies jouw favoriet

Zeven dagen later kies jij jouw winnende app-icoon ontwerp. Let op: dit is niet makkelijk.

Van winkelen tot socializen, wij hebben er een icoon voor

€529
Our mission is to connect people directly with advertisers in a fun, fair and focused way by rewarding real attention th
155
inzendingen
32
designers
€549
We are a young startup specialized in developing mobile apps, in particular iOS apps. We make apps for big companies and
78
inzendingen
20
designers
US$999 USD
Our app presents news in a fashion that is brief, engaging, casual and humorous. Usually when you read news you fall asl
84
inzendingen
13
designers
US$999 USD
Capzul is social media platform that allows users to share information immediately, in the future (time capsules), or at
139
inzendingen
10
designers
US$999 USD
An app to help people visiting U.S. National Parks. Maps, wildlife locations, places, restaurants, etc.
125
inzendingen
9
designers
US$199 USD
We create smart videos for curious kids (tweens and teens). Our industry is entertainment + education ABOUT EXPLR: En
59
inzendingen
15
designers
Wij hebben een plek bewaart voor jouw app-icoon ontwerpwedstrijd.
Start nu
€269
Our product is a radio app (for Android) that allows the user to stream the most popular radios and podcasts. Instead of
82
inzendingen
26
designers
€179
Reskin creates 4d wallpapers. Not only in the usual popular genres but also features creators who sell their wallpapers
63
inzendingen
6
designers
€179
Our company teaches people how to be more persuasive in their daily practice.
53
inzendingen
21
designers
€549
Pefa.com is an online trading platform for fresh fish, connecting fishermen, fish auction markets and buyers from all...
114
inzendingen
26
designers
€269
online sportsbetting website
6
inzendingen
3
designers
€269
PayRequest is a payment platform, we want custom icons for our services: - Payment links (a link to get paid) - Subscr
45
inzendingen
7
designers

Professionele iconen, voor ieder budget

Heb je een tof nieuw spel? Wij hebben een icoon. Een coole foto-app? Daarvoor hebben wij ook een icoon. Wat je ook nodig hebt, wij leveren jou snel op maat gemaakte icoon ontwerpen met de kwaliteit van de pro's. Prijzen zijn exclusief btw.

Brons
€179
Zilver
€269
Goud
€549
Platina
€909
Ontwerpconcepten (ongeveer)
Ontwerpconcepten (ongeveer)
30
40
50
40
100% niet-goed-geld-terug-garantie
100% niet-goed-geld-terug-garantie
Volledig copyright
Volledig copyright
Alleen Gemiddelde & Top Level designers
Alleen Gemiddelde & Top Level designers
Alleen Top Level designers
Alleen Top Level designers
Een toegewijde Nederlandstalige account manager
Een toegewijde Nederlandstalige account manager
Persoonlijke ondersteuning
Persoonlijke ondersteuning

Jouw brandende vragen over app-icoon ontwerp beantwoordt.

Alles wat je nodig hebt om de ontwikkeling in gang te zetten. Jouw app-icoon ontwerp wordt afhankelijk van jouw wensen geupload in de juiste formaten. Doorgaans betekent dit gelaagde RGB Adobe Photoshop of Fireworks PNG bestanden die je direct kan uploaden.
 
Daarnaast krijg jij het volledige copyright, zodat het ontwerp helemaal van jou is.
 
Ja. Als je een specifieke foto of afbeelding hebt voor op je app-icoon ontwerp, geef deze dan alsjeblieft door aan de designers in de ontwerpinstructies.
 
Tenzij anders verzocht zullen jouw designers wellicht ook stockafbeeldingen (gekocht bij een derde partij) gebruiken in jouw ontwerp. Als een designer stockafbeeldingen gebruikt in een ontwerp, vertellen zij je welke afbeeldingen dit zijn en gebruiken ze deze gemarkeerde versies in jouw ontwerp. Als je ten slotte een winnend ontwerp aanwijst, moet je de rechten op deze afbeeldingen kopen en dit aan de winnende designer doorgeven zodat hij ontwerp kan voltooien.
Absoluut (wij zien graag dat dit gebeurd)! Als jouw app-icoon ontwerpwedstrijd afgelopen is, kun je een 1-op-1 Project starten met jouw winnende designer.
Wij garanderen dat je voor elke prijs een geweldig app-icoon ontwerp kan krijgen, maar hoe hoger de prijs van het pakket hoe meer ontwerpopties en betere ondersteuning.
 
Dit is hoe het werkt: Als je meer betaalt is het prijzengeld voor de winnende designer ook groter. Meer ervaren designers doen mee aan jouw wedstrijd, zodat je uit meer ontwerpen van hoge kwaliteit kan kiezen. Meer opties betekent meer tijd die je nodig hebt om jouw ontwerpen te beoordelen. Dat is waarom jouw gouden of platina pakket toegewijde managers aanbiedt die je helpen bij het stroomlijnen van dat proces door het schrijven van ontwerpinstructies en geven van feedback aan de designers.
 
Wanneer je jouw app-icoon ontwerpwedstrijdpakket kiest, bedenk dan hoeveel tijd je hebt en welke ervaring je hebt met het schrijven van ontwerpinstructies en het werken met designers. Als je het niet weet, neem dan contact met ons op voor een ontwerpconsult.
We bieden een 100% niet-goed-geld-terug-garantie binnen 60 dagen na betaling bij alle wedstrijden. Behalve bij wedstrijden die door de organisator al gegarandeerd zijn of wedstrijden die zich in de al Finaleronde bevinden. Wij helpen je graag met het herschrijven van de instructies, het heropenen van een wedstrijd om er zeker van te zijn dat je krijgt waar je naar op zoek bent en met het kiezen van het winnende ontwerp. Bel ons gerust – we zijn er om te helpen! Wees er alert op, dat wanneer je restitutie aanvraagt voor jouw wedstrijd, je niet gerechtigd bent om de tot dan toe ingediende ontwerpen te gebruiken.
Heel veel ideeën! Als je opzoek bent naar inspiratie, ontdek dan 99designs voor fantastische voorbeelden van app-icoon ontwerp gemaakt door onze ontwerp community.
 
Geef zoveel mogelijk informatie, zoals platform(s), ontwerpen die je goed vindt, merkdetails, afbeeldingen en andere specificaties die op jouw ontwerp van invloed zijn.
 
Hoe meer je de designers geeft hoe beter ze voor jou kunnen ontwerpen!
Jouw ontwerpwedstrijd is inclusief één winnend app-icoon ontwerp. Als je een tweede app-icoon voor een ander doel nodig hebt, dan kun je of een tweede wedstrijd starten of een 1-op-1 Project met jouw winnende designer om de extra ontwerpen te laten maken.
Op 99designs gaan designers ermee akkoord dat zij alleen origineel werk uploaden, zodat iedere designer zelf de rechten op zijn ingezonden ontwerpen bezit totdat deze als winnend ontwerp wordt aangewezen in een ontwerpwedstrijd. Tijdens de overdrachtsfase van het boekomslag ontwerp gaat de designer akkoord met de overdracht van de rechten en wordt jij de eigenaar van het copyright op jouw winnende app-icoon ontwerp.
Kies voordat jij jouw app-icoon ontwerpwedstrijd start uit de verschillende wedstrijdopties "Maak jouw wedstrijd privé". Dit voorkomt dat designers hun ontwerpen ergens anders gebruiken en dat jouw wedstrijd kan worden gevonden in zoekmachines op het internet.
 
Dit zorgt er ook automatisch voor dat er een geheimhoudingsverklaring wordt toegevoegd aan jouw wedstrijd. Je mag ook jouw eigen verklaring uploaden als je dat fijner vindt.

Laten we praten!

Ons aardige, vrolijke en integere supportteam beantwoordt jouw vragen met alle plezier. Stuur ons een e-mail of bel ons om met een echt mens te praten.