Schakel een professionele designer in

Vind de juiste designer voor jouw volgende project. We hebben expert designers in meer dan 90 categorieën, zodat je jouw perfecte match kan vinden.
Projects profile 0 8fe7259b
Projects profile 1 0fa0b476
Projects profile 2 70edb963
Projects profile 3 7072cfac

Klaar, plaatsen en klikken! Ontvang een banner advertentie die werkt

Wees eerlijk: het web is luidruchtig. Je moet opvallen. En dat is waar wij je helpen. Onze banner advertentie designers zijn meesters van de laatste webtrends. Zij maken jouw merk en transformeren het in een onvergetelijke, klikbare advertentie die jouw sales en traffic laten stijgen.
 
 
Krijg het allemaal met jouw banner advertentie ontwerp:

Tientallen designers (die jou vinden)

Onze volledige, wereldwijde community heeft toegang tot jouw wedstrijd en stuurt allerlei soorten creatieve ontwerp ideeën, uniek voor jouw banner advertentie.
Alles wat je nodig hebt vetgedrukt uitgelicht
door Cross the Lime

Kant-en-klare bestanden en totale vrijheid

Jouw banner advertentie ontwerp komt met printklare bestanden. Plus, het copyright is volledig van jou.
10+ designers vetgedrukt uitgelicht
door Martis Lupus

Tevredenheid, gegarandeerd

Wij helpen jou bij iedere stap in het proces. Ben je niet tevreden met jouw omslagontwerp opties? Je krijgt 100% je geld terug. Het is zo simpel.
100% niet-goed-geld-terug-garantie vetgedrukt uitgelicht
door pmo

Hoe een banner advertentie ontwerpwedstrijd werkt

Schrijf ontwerpinstructies.

1. Vertel ons wat je wilt

Onze interactieve creatieve ontwerpinstructies maken het simpel om jouw ontwerpuitdaging te beschrijven en een budget te bepalen.

Kies je winnende ontwerp.

2. Ontvang tientallen boekomslag ontwerpen

Onze wereldwijde community van professionele designers presenteert hun ideeën. Jij geeft feedback.

Ontvang tientallen ontwerpen.

3. Kies jouw favoriet

Zeven dagen later kies jij jouw winnende boekomslag ontwerp. Let op: dit is niet makkelijk.

Wij ontwerpen prachtige banners voor van alles

€69
My website has many collections. for this brief I want to focus only on the Canadian collection which can be found at th
16
inzendingen
8
designers
€119
We help established based businesses use the right hardware and software in a secure business environment in 39 days wit
2
inzendingen
2
designers
€119
We need 1 design and made to 3 formats which will relate to our homepage; https://meds.nl. With the winning designer w
13
inzendingen
7
designers
€289
We're a SaaS company providing software for online marketers to help them prioritize their daily work and make sure they
9
inzendingen
4
designers
€119
Our product is a wireless charger for your phone in the car. It mounts on an air vent or you can purchase a seperate win
23
inzendingen
13
designers
€69
We love motorbikes and promote this on our website http://motorfietsblog.nl/
48
inzendingen
14
designers
We hebben een plekje bewaard voor jouw ontwerpwedstrijd.
Start nu
€179
sportsbetting
5
inzendingen
2
designers
€49
We sell hemp seeds to hobby growers of any age.
25
inzendingen
9
designers
€69
https://www.wielrenner.shop/ verkoop spullen fietsproducten voor de racefiets/ wielrenfiets
31
inzendingen
15
designers
€179
crypto trading
4
inzendingen
4
designers
€49
Hi, Voornamelijk gericht op bedrijven en gemeente. Voor het promoten van vitaliteit en beweging. De website is https://m
6
inzendingen
6
designers
€49
Onderwijs Academie is involved with the professionalization of employees in the education market. Specifically, we help
13
inzendingen
5
designers
Bekijk onze Banneradvertentie klantbeweringen (4,7gemiddeld van 484 stemmen)

Professionele banner advertenties, voor elk budget.

Jouw onderneming promoten of organiseer je een evenement? Daar hebben wij ontwerp voor. Wat je ook nodig hebt, wij regelen het met snelle, kwalitatief hoogstaande ontwerpen.

Brons
€49
Zilver
€69
Goud
€119
Platina
€179
Ontwerpconcepten (ongeveer)
Ontwerpconcepten (ongeveer)
30
40
50
40
100% niet-goed-geld-terug-garantie
100% niet-goed-geld-terug-garantie
Volledig copyright
Volledig copyright
Alleen Gemiddelde & Top Level designers
Alleen Gemiddelde & Top Level designers
Alleen Top Level designers
Alleen Top Level designers
Een toegewijde Nederlandstalige account manager
Een toegewijde Nederlandstalige account manager
Persoonlijke ondersteuning
Persoonlijke ondersteuning

Jouw brandende vragen over banner advertentie ontwerpen beantwoordt.

Alles wat je nodig hebt om jouw banner advertentie toe te voegen aan jouw gewenste platform. Jouw banner advertentie wordt geleverd in de juiste formaten (JPG, GIF, PNG of PDF bestanden). Daarnaast krijg je het volledige copyright, zodat het ontwerp helemaal van jou is.
Heel veel ideeën! Als je opzoek bent naar inspiratie, ontdek dan 99designs voor fantastische voorbeelden van banner advertentie ontwerp gemaakt door onze ontwerp community.
 
Geef zoveel mogelijk informatie, zoals de afmetingen, productfoto's en alle andere specificaties die op het ontwerp van invloed zijn.
 
Hoe meer je de designers geeft hoe beter ze voor jou banner advertentieten kunnen ontwerpen!
Ja. Als je een specifieke foto of afbeelding (zoals een logo of een productfoto) hebt voor op je banner advertentie ontwerp, geef deze dan alsjeblieft door aan de designers in de ontwerpinstructies.
 
Tenzij anders verzocht zullen jouw designers wellicht ook stockafbeeldingen (gekocht bij een derde partij) gebruiken in jouw ontwerp. Als een designer stockafbeeldingen gebruikt in een ontwerp, vertellen zij je welke afbeeldingen dit zijn en gebruiken ze deze gemarkeerde versies in jouw ontwerp. Als je ten slotte een winnend ontwerp aanwijst, moet je de rechten op deze afbeeldingen kopen en dit aan de winnende designer doorgeven zodat hij ontwerp kan voltooien.
Ja! Onze designers maken ook geanimeerde GIFs! Laat dit aan je designers weten in de ontwerpinstructies.
Bij jouw op maat gemaakte banner advertentie ontwerpwedstrijd is er een banner advertentie inbegrepen. Als je een tweede banner advertentie nodig hebt, heb je een aantal opties: je kan een tweede wedstrijd starten, of je kan een 1-op-1 Project beginnen met jouw winnende designer om de aanvullende onderdelen te laten maken.
Absoluut (wij zien graag dat dit gebeurd)! Als jouw etiket ontwerpwedstrijd afgelopen is, kun je een 1-op-1 Project starten met jouw winnende designer.
Op 99designs gaan designers ermee akkoord dat zij alleen origineel werk uploaden, zodat iedere designer zelf de rechten op zijn ingezonden ontwerpen bezit totdat deze als winnend ontwerp wordt aangewezen in een ontwerpwedstrijd. Tijdens de overdrachtsfase van het etiket ontwerp gaat de designer akkoord met de overdracht van de rechten en wordt jij de eigenaar van het copyright op jouw winnende etiket ontwerp.
Wij garanderen dat je voor elke prijs een geweldig etiket ontwerp kan krijgen, maar hoe hoger de prijs van het pakket hoe meer ontwerpopties en betere ondersteuning.
 
Dit is hoe het werkt: Als je meer betaalt is het prijzengeld voor de winnende designer ook groter. Meer ervaren designers doen mee aan jouw wedstrijd, zodat je uit meer ontwerpen van hoge kwaliteit kan kiezen. Meer opties betekent meer tijd die je nodig hebt om jouw ontwerpen te beoordelen. Dat is waarom jouw gouden of platina pakket toegewijde managers aanbiedt die je helpen bij het stroomlijnen van dat proces door het schrijven van ontwerpinstructies en geven van feedback aan de designers.
 
Wanneer je jouw etiket ontwerpwedstrijdpakket kiest, bedenk dan hoeveel tijd je hebt en welke ervaring je hebt met het schrijven van ontwerpinstructies en het werken met designers. Als je het niet weet, neem dan contact met ons op voor een ontwerpconsult.
Kies voordat jij jouw etiket ontwerpwedstrijd start uit de verschillende wedstrijdopties "Maak jouw wedstrijd privé". Dit voorkomt dat designers hun ontwerpen ergens anders gebruiken en dat jouw wedstrijd kan worden gevonden in zoekmachines op het internet.
 
Dit zorgt er ook automatisch voor dat er een geheimhoudingsverklaring wordt toegevoegd aan jouw wedstrijd. Je mag ook jouw eigen verklaring uploaden als je dat fijner vindt.
We bieden een 100% niet-goed-geld-terug-garantie binnen 60 dagen na betaling bij alle wedstrijden. Behalve bij wedstrijden die door de organisator al gegarandeerd zijn of wedstrijden die zich in de al Finaleronde bevinden. Wij helpen je graag met het herschrijven van de instructies, het heropenen van een wedstrijd om er zeker van te zijn dat je krijgt waar je naar op zoek bent en met het kiezen van het winnende ontwerp. Bel ons gerust – we zijn er om te helpen! Wees er alert op, dat wanneer je restitutie aanvraagt voor jouw wedstrijd, je niet gerechtigd bent om de tot dan toe ingediende ontwerpen te gebruiken.

Laten we praten!

Ons vriendelijke, vrolijke en integere supportteam beantwoordt met alle liefde jouw vragen. Stuur ons een e-mail of bel ons op om met echte mensen te praten.