Op maat gemaakte dranklabels? Daar proosten we op!

Laat jouw product opvallen met fantastische labels die passen bij jouw merk. Zorg ervoor dat jouw klanten er geen genoeg van krijgen. Onze label designers zijn meester in de laatste trends en creëren professionele labels die je direct naar de printer kan sturen.
 
Krijg dit allemaal met jouw dranklabel design:

Tientallen designers (die jou vinden)

Onze hele wereldwijde design community heeft toegang tot jouw wedstrijd en stuurt jou allerlei creatieve ontwerpideeën, uniek voor jouw product.
Alles wat je nodig hebt vetgedrukt uitgelicht
door Cross the Lime

Gebruiksklaar en totale vrijheid

Jouw nieuwe dranklabel design komt met gebruiksklare bestanden die je aan jouw printer kunt geven. Daarnaast is het volledige copyright van jou.
10+ designers vetgedrukt uitgelicht
door Martis Lupus

Tevredenheid gegarandeerd

Wij ondersteunen jou gedurende het proces. Niet tevreden met jouw definitieve dranklabel opties? Je krijgt 100% van je geld terug. Zo simpel is het.
100% niet-goed-geld-terug-garantie vetgedrukt uitgelicht
door pmo

Hoe een dranklabel ontwerpwedstrijd werkt

Schrijf ontwerpinstructies.

1. Vertel ons wat je wilt

Onze interactieve ontwerpinstructies maken het makkelijk om te beschrijven wat voor dranklabel je zoekt en om een budget te bepalen.

Kies je winnende ontwerp.

2. Ontvang tientallen designs

Onze wereldwijde community van professionele dranklabel designers presenteren hun ideeën. Jij geeft feedback.

Ontvang tientallen ontwerpen.

3. Kies jouw favoriet

Zeven dagen later kies jij jouw winnende dranklabel. Let op: dit is niet altijd makkelijk.

Wijn & whiskey. Frisdrank & ciders. Wij hebben het allemaal al gedaan.

€449
My customers are mainly between the age of 30-70 years old in Europe.
52
inzendingen
10
designers
US$1.199 USD
young and old, man and women,
44
inzendingen
8
designers
€269
Our target group is located in our region and is anyone who loves a good glass of sparkling wine to accompany life celeb
71
inzendingen
9
designers
US$1.259 USD
Both males and females, 18-39, United States, Gym goers, athletes, and 9-5 workers.
135
inzendingen
19
designers
€449
The target audience is men between 18 and 40.
94
inzendingen
22
designers
Wij hebben een plekje bewaard voor jouw dranklabel ontwerpwedstrijd.
Start nu
€729
15-45 yr old. 90% male, 10% female.
120
inzendingen
19
designers
€449
People that like to drink mead, wine and specialty beers.
40
inzendingen
6
designers
€729
Ciderdrinker, in the Netherlands still a very small market, unknown to most people. For everybody looking for something
63
inzendingen
10
designers
€739
Over 25s (both male and female) with a disposable income who believe that craft spirits are of higher quality, and who
55
inzendingen
10
designers
€269
Environmentally and health conscious people and all other people.
44
inzendingen
12
designers

Professioneel op maat gemaakte labels voor ieder budget

Een geweldig biertje gebrouwen? Een smaakvol drankje laten bubbelen? Wij hebben voor alles een label. Wat je ook nodig hebt, wij leveren snel kwalitatieve dranklabels van de pro's. Prijzen zijn exclusief btw.

Brons
€269
Zilver
€449
Goud
€729
Platina
€1.099
Ontwerpconcepten (ongeveer)
Ontwerpconcepten (ongeveer)
30
40
50
40
100% niet-goed-geld-terug-garantie
100% niet-goed-geld-terug-garantie
Volledig copyright
Volledig copyright
Alleen Gemiddelde & Top Level designers
Alleen Gemiddelde & Top Level designers
Alleen Top Level designers
Alleen Top Level designers
Een toegewijde Nederlandstalige account manager
Een toegewijde Nederlandstalige account manager
Persoonlijke ondersteuning
Persoonlijke ondersteuning

Jouw brandende vragen over dranklabel design beantwoordt.

Alles om direct in productie te gaan. Dit betekent dat je, afhankelijk van jouw dranklabel wensen, het originele werkbestand krijgt. Doorgaans zijn dit Adobe Illustrator, Adobe Photoshop, EPS en PDF bestand.

Daarnaast krijg jij het volledige copyright, zodat het ontwerp helemaal van jou is.
Ja. Als je een specifieke foto of afbeelding hebt voor op je dranklabel design, geef deze dan alsjeblieft door aan de designers in de ontwerpinstructies.
 
Tenzij anders verzocht zullen jouw designers wellicht ook stockafbeeldingen (gekocht bij een derde partij) gebruiken in jouw ontwerp. Als een designer stockafbeeldingen gebruikt in een ontwerp, vertellen zij je welke afbeeldingen dit zijn en gebruiken ze deze gemarkeerde versies in jouw ontwerp. Als je ten slotte een winnend ontwerp aanwijst, moet je de rechten op deze afbeeldingen kopen en dit aan de winnende designer doorgeven zodat hij ontwerp kan voltooien.
Absoluut (wij zien graag dat dit gebeurd)! Als jouw dranklabel ontwerpwedstrijd afgelopen is, kun je een 1-op-1 Project starten met jouw winnende designer.
Wij garanderen dat je voor elke prijs een geweldig dranklabel ontwerp kan krijgen, maar hoe hoger de prijs van het pakket hoe meer ontwerpopties en betere ondersteuning.

Dit is hoe het werkt: Als je meer betaalt is het prijzengeld voor de winnende designer ook groter. Meer ervaren designers doen mee aan jouw wedstrijd, zodat je uit meer ontwerpen van hoge kwaliteit kan kiezen. Meer opties betekent meer tijd die je nodig hebt om jouw ontwerpen te beoordelen. Dat is waarom jouw platina pakket toegewijde managers aanbiedt die je helpen bij het stroomlijnen van dat proces door het schrijven van ontwerpinstructies en geven van feedback aan de designers.

Wanneer je jouw dranklabel ontwerpwedstrijdpakket kiest, bedenk dan hoeveel tijd je hebt en welke ervaring je hebt met het schrijven van ontwerpinstructies en het werken met designers. Als je het niet weet, neem dan contact met ons op voor een ontwerpconsult.
We bieden een 100% niet-goed-geld-terug-garantie binnen 60 dagen na betaling bij alle wedstrijden. Behalve bij wedstrijden die door de klant al gegarandeerd zijn of wedstrijden die zich in de al Finaleronde bevinden. Wij helpen je graag met het herschrijven van de instructies, het heropenen van een wedstrijd om er zeker van te zijn dat je krijgt waar je naar op zoek bent en met het kiezen van het winnende ontwerp. Bel ons gerust – we zijn er om te helpen! Wees er alert op, dat wanneer je restitutie aanvraagt voor jouw wedstrijd, je niet gerechtigd bent om de tot dan toe ingediende ontwerpen te gebruiken.
Heel veel ideeën! Als je opzoek bent naar inspiratie, ontdek dan 99designs voor fantastische voorbeelden van dranklabel ontwerp gemaakt door onze design community.

Geef zoveel mogelijk informatie, zoals ontwerpen die je goed vindt, productinformatie, afmetingen, productfoto's, SKU's, printvereisten, en andere specificaties die op jouw ontwerp van invloed zijn.

Hoe meer je de designers geeft hoe beter ze voor jou dranklabel kunnen ontwerpen!
Jouw op maat gemaakte dranklabel ontwerpwedstrijd levert één winnend dranklabel op. Als je een tweede dranklabel voor een ander doel nodig hebt, dan heb je een aantal opties: je kan een tweede wedstrijd starten of je begint een 1-op-1 Project met jouw winnende designer om de aanvullende onderdelen te laten maken.
Op 99designs gaan designers ermee akkoord dat zij alleen origineel werk uploaden, zodat iedere designer zelf de rechten op zijn ingezonden ontwerpen bezit totdat deze als winnend ontwerp wordt aangewezen in een ontwerpwedstrijd. Tijdens de overdrachtsfase van het dranklabel ontwerp gaat de designer akkoord met de overdracht van de rechten en wordt jij de eigenaar van het copyright op jouw winnende merchandise ontwerp.
Kies voordat jij jouw dranklabel ontwerpwedstrijd start uit de verschillende wedstrijdopties "Maak jouw wedstrijd privé". Dit voorkomt dat designers hun ontwerpen ergens anders gebruiken en dat jouw wedstrijd kan worden gevonden in zoekmachines op het internet.

Dit zorgt er ook automatisch voor dat er een geheimhoudingsverklaring wordt toegevoegd aan jouw wedstrijd. Je mag ook jouw eigen verklaring uploaden als je dat fijner vindt.

Laten we praten!

Ons aardige, vrolijke en integere supportteam beantwoordt jouw vragen met alle plezier. Stuur ons een e-mail of bel ons om met een echt mens te praten.