Op maat gemaakte brochures: de perfectie promotie-tool

Wat is de slimme en compacte, fantastisch gevouwen branding oplossing? De brochure. Het is een must-have voor jouw onderneming, product of organisatie. Onze brochure designers zijn meesters van de laatste trends en zij ontwerpen een professionele brochure samen met printklare bestanden.
 
 
Krijg dit allemaal met jouw brochure ontwerp:

Tientallen designers (die jou vinden)

Onze volledige, wereldwijde community heeft toegang tot jouw wedstrijd en stuurt allerlei soorten creatieve ontwerp ideeën, uniek voor jouw brochure.
Alles wat je nodig hebt vetgedrukt uitgelicht
door Cross the Lime

Kant-en-klare bestanden en totale vrijheid

Jouw brochure ontwerp komt met printklare bestanden. Plus, het copyright is volledig van jou.
10+ designers vetgedrukt uitgelicht
door Martis Lupus

Tevredenheid, gegarandeerd

Wij helpen jou bij iedere stap in het proces. Ben je niet tevreden met jouw omslagontwerp opties? Je krijgt 100% je geld terug. Het is zo simpel.
100% niet-goed-geld-terug-garantie vetgedrukt uitgelicht
door pmo

Hoe een brochure ontwerpwedstrijd werkt

Schrijf ontwerpinstructies.

1. Vertel ons wat je wilt

Onze interactieve creatieve ontwerpinstructies maken het simpel om jouw ontwerpuitdaging te beschrijven en een budget te bepalen.

Kies je winnende ontwerp.

2. Ontvang tientallen boekomslag ontwerpen

Onze wereldwijde community van professionele designers presenteert hun ideeën. Jij geeft feedback.

Ontvang tientallen ontwerpen.

3. Kies jouw favoriet

Zeven dagen later kies jij jouw winnende boekomslag ontwerp. Let op: dit is niet makkelijk.

Dubbelvouw, trippelvouw en meer. We doen het allemaal.

€449
We create and sell glass tombstones. Our target audience is people who just lost someone and are looking for a peaceful
57
inzendingen
11
designers
€439
Our customers; developers and healthcare institutes
18
inzendingen
3
designers
£379 GBP
Maintenance managers / operations managers in the industrial / manufacturing sectors. Typically men in their late 30
38
inzendingen
9
designers
HK$2.399 HKD
- Potential investors
117
inzendingen
13
designers
US$1.199 USD
The target audience for our brochure is the residents of the City of Laguna Niguel.
14
inzendingen
3
designers
€659
Metrology laboratory, Thread Gage manufacturers, Quality inspection, High Precision Calibration Equipment.
38
inzendingen
14
designers
We hebben een plekje bewaard voor jouw ontwerpwedstrijd.
Start nu
US$899 USD
Water technic needs a new image!
22
inzendingen
6
designers
€269
Together with a partner company, we sell remote software development teams to other businesses. The target audience are
28
inzendingen
13
designers
US$1.199 USD
ULP empowers economic development and job creation in Orange County by combining a state-of-the-art life science co-work
53
inzendingen
7
designers
€269
Young (30+ - 60) adventurous private investors passionate about sustainability and environmental regeneration. Professio
37
inzendingen
11
designers
£369 GBP
We sell an innovative new beverage carrier called the Flexicarry in the US, the end user will be people buying beverag..
36
inzendingen
6
designers
€999
Entrepreneurs are being approached for various services including: Residential Mortgage for entrepreneurs, corporate ...
32
inzendingen
6
designers
Bekijk onze Brochure klantbeweringen (4,7gemiddeld van 232 stemmen)

Professionele, op maat gemaakte brochures, voor elk budget

Heb je een bedrijfsbrochure nodig? Of wil je een speciaal evenement promoten? Wij regelen het. Wat je ook wil wij geven je snelle, kwalitatief hoogstaande brochures rechtstreeks van de pro's. Prijzen zijn exclusief btw.

Brons
€289
Zilver
€479
Goud
€759
Platina
€1.199
Ontwerpconcepten (ongeveer)
Ontwerpconcepten (ongeveer)
30
40
50
40
100% niet-goed-geld-terug-garantie
100% niet-goed-geld-terug-garantie
Volledig copyright
Volledig copyright
Alleen Gemiddelde & Top Level designers
Alleen Gemiddelde & Top Level designers
Alleen Top Level designers
Alleen Top Level designers
Een toegewijde Nederlandstalige account manager
Een toegewijde Nederlandstalige account manager
Persoonlijke ondersteuning
Persoonlijke ondersteuning

Jouw brandende vragen over brochure ontwerpen beantwoordt.

Alles wat je nodig hebt om de productie in gang te zetten. Jouw brochure ontwerp wordt geupload in de juiste formaten. Doorgaans zijn dit gebruiksklare Adoble Illustrator, Adobe Photoshop, PDF of EPS bestanden afhankelijk van jouw printvereisten.
 
Daarnaast krijg jij het volledige copyright, zodat het ontwerp helemaal van jou is.
Ja. Als je een specifieke foto of afbeelding (zoals een logo of een productfoto) hebt voor op je brochure ontwerp, geef deze dan alsjeblieft door aan de designers in de ontwerpinstructies.
 
Tenzij anders verzocht zullen jouw designers wellicht ook stockafbeeldingen (gekocht bij een derde partij) gebruiken in jouw ontwerp. Als een designer stockafbeeldingen gebruikt in een ontwerp, vertellen zij je welke afbeeldingen dit zijn en gebruiken ze deze gemarkeerde versies in jouw ontwerp. Als je ten slotte een winnend ontwerp aanwijst, moet je de rechten op deze afbeeldingen kopen en dit aan de winnende designer doorgeven zodat hij ontwerp kan voltooien.
Absoluut (wij zien graag dat dit gebeurd)! Als jouw brochure ontwerpwedstrijd afgelopen is, kun je een 1-op-1 Project starten met jouw winnende designer.
Wij garanderen dat je voor elke prijs een geweldig brochure ontwerp kan krijgen, maar hoe hoger de prijs van het pakket hoe meer ontwerpopties en betere ondersteuning.
 
Dit is hoe het werkt: Als je meer betaalt is het prijzengeld voor de winnende designer ook groter. Meer ervaren designers doen mee aan jouw wedstrijd, zodat je uit meer ontwerpen van hoge kwaliteit kan kiezen. Meer opties betekent meer tijd die je nodig hebt om jouw ontwerpen te beoordelen. Dat is waarom jouw gouden of platina pakket toegewijde managers aanbiedt die je helpen bij het stroomlijnen van dat proces door het schrijven van ontwerpinstructies en geven van feedback aan de designers.
 
Wanneer je jouw brochure ontwerpwedstrijdpakket kiest, bedenk dan hoeveel tijd je hebt en welke ervaring je hebt met het schrijven van ontwerpinstructies en het werken met designers. Als je het niet weet, neem dan contact met ons op voor een ontwerpconsult.
We bieden een 100% niet-goed-geld-terug-garantie binnen 60 dagen na betaling bij alle wedstrijden. Behalve bij wedstrijden die door de organisator al gegarandeerd zijn of wedstrijden die zich in de al Finaleronde bevinden. Wij helpen je graag met het herschrijven van de instructies, het heropenen van een wedstrijd om er zeker van te zijn dat je krijgt waar je naar op zoek bent en met het kiezen van het winnende ontwerp. Bel ons gerust – we zijn er om te helpen! Wees er alert op, dat wanneer je restitutie aanvraagt voor jouw wedstrijd, je niet gerechtigd bent om de tot dan toe ingediende ontwerpen te gebruiken.
Heel veel ideeën! Als je opzoek bent naar inspiratie, ontdek dan 99designs voor fantastische voorbeelden van brochure ontwerp gemaakt door onze ontwerp community.
 
Geef zoveel mogelijk informatie, zoals de stijlwensen, afmetingen, ontwerpen die je goed vindt, productspecificaties, printvereisten en alle andere specificaties die op het ontwerp van invloed zijn.
 
Hoe meer je de designers geeft hoe beter ze voor jou brochureten kunnen ontwerpen!
Bij jouw op maat gemaakte brochure ontwerpwedstrijd is er een productbrochure inbegrepen. Als je een tweede brochure nodig hebt, heb je een aantal opties: je kan een tweede wedstrijd starten, of je kan een 1-op-1 Project beginnen met jouw winnende designer om de aanvullende onderdelen te laten maken.
Op 99designs gaan designers ermee akkoord dat zij alleen origineel werk uploaden, zodat iedere designer zelf de rechten op zijn ingezonden ontwerpen bezit totdat deze als winnend ontwerp wordt aangewezen in een ontwerpwedstrijd. Tijdens de overdrachtsfase van het brochure ontwerp gaat de designer akkoord met de overdracht van de rechten en wordt jij de eigenaar van het copyright op jouw winnende brochure ontwerp.
Kies voordat jij jouw brochure ontwerpwedstrijd start uit de verschillende wedstrijdopties "Maak jouw wedstrijd privé". Dit voorkomt dat designers hun ontwerpen ergens anders gebruiken en dat jouw wedstrijd kan worden gevonden in zoekmachines op het internet.
 
Dit zorgt er ook automatisch voor dat er een geheimhoudingsverklaring wordt toegevoegd aan jouw wedstrijd. Je mag ook jouw eigen verklaring uploaden als je dat fijner vindt.

Laten we praten!

Ons vriendelijke, vrolijke en integere supportteam beantwoordt met alle liefde jouw vragen. Stuur ons een e-mail of bel ons op om met echte mensen te praten.