Top Level designer

99designs maakt het mogelijk voor getalenteerde freelance designers om klanten te vinden en carrière te maken. We hebben het Top Level exclusief bedacht voor de meest getalenteerde, professionele en succesvolle designers in onze community.

Wat is Top Level status?

We beoordelen regelmatig onze Top Level designers op hun expertise in de volgende onderdelen:

Designer kwaliteit

 • Uitvoering van ontwerp principes: Hoe goed een designer typografie, visuele hiërarchie, compositie en kleur uitvoert in zijn ontwerpen. Hierbij hoort ook een compleet en professioneel profiel met alleen het beste werk.
 • Conceptueel vermogen: In hoeverre de designer generiek en gekopieerd ontwerp vermijdt, zich houdt aan de stock-richtlijnen en werk inzendt met creatieve concepten die effectief tegemoet komen aan de wensen van de klant.
 • Technische skills en deliverables: Het vermogen van de designer om zijn uitvoerende skills toe te passen en de mate waarin hij deze kan blijven leveren aan de klant binnen de gevraagde standaard.
 • Klant communicatie en tevredenheid: Hoe professioneel er wordt gecommuniceerd met klanten, een positieve reactie-score, succesvol afgeronde overdrachten en projecten, positieve beoordelingen van klanten, groeiend aantal terugkerende klanten en in hoeverre de Gedragscode wordt nageleefd.

Wat zijn de voordelen van Top Level?

Als onze meest prestigieuze designers genieten Top Level leden van de meeste voordelen op 99designs, zoals hogere prijzen, snellere uitbetalingen en prioriteit designer support.

Wedstrijden

 • Wedstrijd toegang: Toegang tot alle beschikbare wedstrijdpakketten en de hoogste prijzen
 • Ongelimiteerde wedstrijden: Toegang tot ongelimiteerde wedstrijdinzendingen

Betalingen & support

 • Prioriteit support: Top Level designers ontvangen binnen 24 uur reacties van Designer Support (exclusief weekend).
 • Versnelde uitbetalingen: Top Level designers ontvangen binnen 24 uur versnelde betalingen.
 • Top Level Chat: Een wekelijkse live-chatsessie met Top Level leden en 99designs medewerkers over steeds een ander thema.
 • Finalist betalingen: Alle finalisten in Gouden en Platina wedstrijden ontvangen 15% van de totale prijs. Winnaars in Gouden en Platina wedstrijden ontvangen zowel de eerste prijs + 15% van de totale prijs.

Aanvullende extra’s

 • Ontdek: Top Level designers hebben de meest prominente zichtbaarheid in Ontdek (dit levert verhoogde interesse van klanten op).
 • Top Level Lounge: Top Level designers hebben toegang tot een exclusief forum om samen te werken met anderen op een verscheidenheid aan onderwerpen.
 • Diensten op maat: Onze Top Level designers maken op maat gemaakte ontwerp pakketten om te verkopen op hun portfolio.
 • Ondersteuningsprogramma: We kiezen handmatig een collectief van onze meest gepassioneerde Top Level designers om hun stem te laten horen en ons team bij te staan in het samenstellen van onze community en de ervaring op 99designs verbeteren.
 • Toegang tot beta tests: Ons productteam verzamelt regelmatig feedback van Top Level designers over hoe wij 99designs kunnen verbeteren. Dit is een mogelijkheid om nieuwe updates te testen voordat ze worden gedeeld met de rest van de designer community.
 • Media kansen: Persverzoeken en interviews worden regelmatig doorgegeven aan Top Level designers. Top Level designers worden ook prominent getoond op onze blog en website.

Hoe word ik Top Level?

We beoordelen dagelijks designers voor een Top Level status. Als je op een reguliere basis voldoet aan de bovenstaande vereisten, dan valt het ons zeker op!

Een paar keer per jaar organiseren we ook open inschrijfrondes van een week waarin Gemiddeld Level designers direct in aanmerking kunnen komen om Top Level te worden. Dit zijn de enige momenten waarop Gemiddeld Level designers hun portfolio’s in kunnen sturen en een verzoek in kunnen dienen om Top Level te worden.

Bekijk hier of we dit op moment ook Top Level aanmeldingen accepteren.
 

Bekijk waar de Top Level community zich mee bezighoudt

Wil je meer betrokken raken als Top Level designer?

Doe mee in de Top Level Lounge →