Klim naar de top van de nieuwsfeed

Dit wat een fantastisch Facebook-omslagontwerp kan doen: jouw nieuwe product promoten, het volgende concert van jouw band aangeven of jouw merk online opbouwen. Onze designers zijn meesters in de laatste trends en maken het perfecte Facebook-omslagontwerp die je in elke newsfeeds trending maakt.
 
Krijg dit allemaal met jouw Facebook-omslagontwerp:

Tientallen designers (die jou vinden)

Onze volledige wereldwijde ontwerp community heeft toegang tot jouw wedstrijd en sturen jou allerlei creatieve ontwerpideeën, uniek voor jouw merk.
Alles wat u nodig heeft vetgedrukt uitgelicht
door Cross the Lime

Kant-en-klare bestanden en totale vrijheid

Jouw nieuwe Facebook-omslagontwerp komt met gebruiksklare bestanden die je direct online kan gebruiken. Plus het copyright is van jou.
10+ designers vetgedrukt uitgelicht
door Martis Lupus

Tevredenheid, gegarandeerd

Wij begeleiden jou in elke stap van het proces. Ben je niet tevreden met jouw Facebook-omslagontwerp? Je krijgt 100% van jouw geld terug. Zo simpel is het.
100% niet-goed-geld-terug-garantie vetgedrukt uitgelicht
door pmo

Hoe een social Facebook-omslag ontwerpwedstrijd werkt:

Schrijf ontwerpinstructies.

1. Vertel ons wat je wilt

Onze interactieve ontwerpinstructies maken het makkelijk om jouw ontwerpuitdaging te beschrijven en jouw budget te bepalen.

Kies uw winnende ontwerp.

2. Ontvang tientallen Facebook-omslagontwerpen

Onze wereldwijde community van professionele designers presenteren hun ideeën. Jij geeft feedback.

Ontvang tientallen ontwerpen.

3. Kies jouw favoriet

Zeven dagen later kies jij jouw winnende Facebook-omslagontwerp. Let op: dit is niet makkelijk.

Coole covers. Honderden likes.

A$ 399 AUD
123
inzendingen
16
designers
€ 119
93
inzendingen
17
designers
US$ 299 USD
40
inzendingen
8
designers
Wij hebben een plekje bewaart voor jouw Facebook-omslag ontwerpwedstrijd.
Start nu
US$ 299 USD
100
inzendingen
19
designers
€ 179
68
inzendingen
20
designers
€ 69
18
inzendingen
6
designers
€ 189
72
inzendingen
7
designers
€ 179
35
inzendingen
8
designers
Bekijk onze Facebook-omslag klantbeweringen (5,0gemiddeld van 3 stemmen)

Professionele Facebook-omslagontwerpen, voor ieder budget.

Klaar om een merkgerichte ... te bouwen? Of een speciale promotiebanner? Wij hebben dé perfecte Facebook-omslag waar je dol op bent. Wat je ook nodig hebt, wij leveren snel kwalitatief ontwerp. Prijzen zijn exclusief btw.

Brons
€ 79
Zilver
€ 119
Goud
€ 189
Platina
€ 289
Ontwerpconcepten (ongeveer)
Ontwerpconcepten (ongeveer)
20
30
40
30
100% niet-goed-geld-terug-garantie
100% niet-goed-geld-terug-garantie
Volledig copyright
Volledig copyright
Alleen Gemiddelde & Top Level-designers
Alleen Gemiddelde & Top Level-designers
Alleen Top Level-designers
Alleen Top Level-designers
Toegewijde accountmanager
Toegewijde accountmanager
Prioritaire ondersteuning
Prioritaire ondersteuning

Jouw brandende vragen over Facebook-omslagontwerpen beantwoordt.

De naam zegt het al: je krijgt een op maat gemaakt, professioneel Facebook-omslagontwerp. Je krijgt originele werkbestanden in vectorformaat (doorgaans een Adobe Illustrator bestand), vector EPS-bestand in RGB-formaat, plus webvoorvertoningsbestanden (in JPG of PNG) die je direct kan uploaden naar jouw Facebook-pagina.
 
 
Daarnaast krijg jij het volledige copyright, zodat het ontwerp helemaal van jou is.
Ja. Als je een specifieke foto of afbeelding hebt voor in je Facebook-omslagontwerp, geef deze dan alsjeblieft door aan de designers in de ontwerpinstructies.
 
Tenzij anders verzocht zullen jouw designers wellicht ook stockafbeeldingen (gekocht bij een derde partij) gebruiken in jouw ontwerp. Als een designer stockafbeeldingen gebruikt in een ontwerp, vertellen zij je welke afbeeldingen dit zijn en gebruiken ze deze gemarkeerde versies in jouw ontwerp. Als je ten slotte een winnend ontwerp aanwijst, moet je de rechten op deze afbeeldingen kopen en dit aan de winnende designer doorgeven zodat hij ontwerp kan voltooien.
Absoluut (wij zien graag dat dit gebeurd)! Als jouw Facebook-omslag ontwerpwedstrijd afgelopen is, kun je een 1-op-1 Project starten met jouw winnende designer.
Wij garanderen dat je voor elke prijs een geweldig Facebook-omslagontwerp kan krijgen, maar hoe hoger de prijs van het pakket hoe meer ontwerpopties en betere ondersteuning.
 
Dit is hoe het werkt: Als je meer betaalt is het prijzengeld voor de winnende designer ook groter. Meer ervaren designers doen mee aan jouw wedstrijd, zodat je uit meer ontwerpen van hoge kwaliteit kan kiezen. Meer opties betekent meer tijd die je nodig hebt om jouw ontwerpen te beoordelen. Dat is waarom jouw gouden of platina pakket toegewijde managers aanbiedt die je helpen bij het stroomlijnen van dat proces door het schrijven van ontwerpinstructies en geven van feedback aan de designers.
 
Wanneer je jouw Facebook-omslag ontwerpwedstrijdpakket kiest, bedenk dan hoeveel tijd je hebt en welke ervaring je hebt met het schrijven van ontwerpinstructies en het werken met designers. Als je het niet weet, neem dan contact met ons op voor een ontwerpconsult.
We bieden een 100% niet-goed-geld-terug-garantie binnen 60 dagen na betaling bij alle wedstrijden. Behalve bij wedstrijden die door de organisator al gegarandeerd zijn of wedstrijden die zich in de al Finaleronde bevinden. Wij helpen je graag met het herschrijven van de instructies, het heropenen van een wedstrijd om er zeker van te zijn dat je krijgt waar je naar op zoek bent en met het kiezen van het winnende ontwerp. Bel ons gerust – we zijn er om te helpen! Wees er alert op, dat wanneer je restitutie aanvraagt voor jouw wedstrijd, je niet gerechtigd bent om de tot dan toe ingediende ontwerpen te gebruiken.
Heel veel ideeën! Als je opzoek bent naar inspiratie, ontdek dan 99designs voor fantastische voorbeelden van Facebook-omslagontwerp gemaakt door onze ontwerp community. 
 
Geef zoveel mogelijk informatie, zoals de kleurideeën, karakterbeschrijvingen, data, thema's, afmetingen, ontwerpen die je goed vindt, printvereisten en andere specificaties die op jouw ontwerp van invloed zijn.
 
Hoe meer je de designers geeft hoe beter ze voor jou kunnen ontwerpen!
Jouw ontwerpwedstrijd is inclusief één winnend Facebook-omslagontwerp. Als je bijvoorbeeld een tweede Facebook-omslagontwerp nodig hebt, dan kun je of een tweede wedstrijd starten of een 1-op-1 Project met jouw winnende designer om de extra ontwerpen te laten maken.
Op 99designs gaan designers ermee akkoord dat zij alleen origineel werk uploaden, zodat iedere designer zelf de rechten op zijn ingezonden ontwerpen bezit totdat deze als winnend ontwerp wordt aangewezen in een ontwerpwedstrijd. Tijdens de overdrachtsfase van het boekomslag ontwerp gaat de designer akkoord met de overdracht van de rechten en wordt jij de eigenaar van het copyright op jouw winnende Facebook-omslagontwerp.
Kies voordat jij jouw Facebook-omslag ontwerpwedstrijd start uit de verschillende wedstrijdopties "Maak jouw wedstrijd privé". Dit voorkomt dat designers hun ontwerpen ergens anders gebruiken en dat jouw wedstrijd kan worden gevonden in zoekmachines op het internet.
 
Dit zorgt er ook automatisch voor dat er een geheimhoudingsverklaring wordt toegevoegd aan jouw wedstrijd. Je mag ook jouw eigen verklaring uploaden als je dat fijner vindt.

Laten we praten!

Ons aardige, vrolijke en integere supportteam beantwoordt jouw vragen met alle plezier. Stuur ons een e-mail of bel ons om met een echt mens te praten.