Schakel een professionele designer in

Vind de juiste designer voor jouw volgende project. We hebben expert designers in meer dan 90 categorieën, zodat je jouw perfecte match kan vinden.

Onvoorstelbare grafische illustraties die inspireren

Aantrekkelijke kunst brengt alles tot leven. Van posters en producten tot t-shirts en tatoeages, krachtige visuals laten altijd een sterke indruk achter. Onze kunstenaars zijn meesters in de laatste trends en zij zullen kunstwerken voor je maken die je zowel kan printen als online gebruiken.
 
Krijg dit allemaal met jouw illustratie ontwerp:

Tientallen designers (die jou vinden)

Onze volledige wereldwijde ontwerp community heeft toegang tot jouw wedstrijd en sturen jou allerlei creatieve ontwerpideeën, uniek voor jouw project.
Alles wat je nodig hebt vetgedrukt uitgelicht
door Cross the Lime

Kant-en-klare bestanden en totale vrijheid

Jouw nieuwe illustratie komt met kant-en-klare bestanden die je direct kan overdragen aan jouw printer of online kan gebruiken. Plus het copyright is helemaal van jou.
10+ designers vetgedrukt uitgelicht
door Martis Lupus

Tevredenheid, gegarandeerd

Wij begeleiden jou in elke stap van het proces. Ben je niet tevreden met jouw illustraties? Je krijgt 100% van jouw geld terug. Zo simpel is het.
100% niet-goed-geld-terug-garantie vetgedrukt uitgelicht
door pmo

Hoe een illustratie ontwerpwedstrijd werkt

Schrijf ontwerpinstructies.

1. Vertel ons wat je wilt

Onze interactieve ontwerpinstructies maken het makkelijk om jouw ontwerpuitdaging te beschrijven en jouw budget te bepalen.

Kies je winnende ontwerp.

2. Ontvang tientallen illustraties

Onze wereldwijde community van professionele kunstenaars presenteren hun ideeën. Jij geeft feedback.

Ontvang tientallen ontwerpen.

3. Kies jouw favoriet

Zeven dagen later kies jij jouw winnende illustratie ontwerp. Let op: dit is niet makkelijk.

Van klassiek tot cartoonesk: wij hebben kunst voor jou.

€319
We are in the field of landscape design, most especially ecological designs with a focus on biodiversity, ecosystem rest
170
inzendingen
60
designers
€319
We are a poolhall in the centre of Amsterdam
60
inzendingen
14
designers
€319
KennisNed is a secondment company. Our people work mostly for the government. Our main focus is on employees in the spat
207
inzendingen
32
designers
€499
We offer a cancellation service for consumers in 8 different countries for contracts and subscriptions. We terminate co
13
inzendingen
5
designers
US$899 USD
Computer Science Research
10
inzendingen
4
designers
€499
Our organization seeks to enhance the AI research happening within our University Faculty. We do this mainly through cre
25
inzendingen
11
designers
Wij hebben een plek bewaart voor jouw illustratie ontwerpwedstrijd.
Start nu
US$899 USD
Asyncy is a platform to build applications with using a new programming language. Target: Developers. Education: High.
97
inzendingen
17
designers
€819
Calendar app
30
inzendingen
18
designers
€499
Roleplay products (Dungeons & Dragons) https//www.rpggear.nl
135
inzendingen
40
designers
€829
VidaXL is a webshop that offers a wide range of (affordable) products that enable people to “live it up for less”.
123
inzendingen
30
designers
€759
Meromi is a healthcare platform that integrates the latest technologies to deliver new health products.
41
inzendingen
18
designers
€1.299
We teach entrepreneurs and online marketeers about online marketing. We have developed 3 software tools they can use to
38
inzendingen
14
designers
Bekijk onze Illustratie of graphics klantbeweringen (4,8gemiddeld van 356 stemmen)

Professionele grafische illustraties, voor ieder budget

Heb je aantrekkelijke kunst nodig voor jouw poster? Dat kunnen wij. Of een karakterconcept voor jouw kinderboek? Wij doen het! Wat je ook nodig hebt, wij leveren snel prachtige grafische tekeningen van de pro's. Prijzen zijn exclusief btw.

Brons
€319
Zilver
€499
Goud
€819
Platina
€1.299
Ontwerpconcepten (ongeveer)
Ontwerpconcepten (ongeveer)
30
40
50
40
100% niet-goed-geld-terug-garantie
100% niet-goed-geld-terug-garantie
Volledig copyright
Volledig copyright
Alleen Gemiddelde & Top Level designers
Alleen Gemiddelde & Top Level designers
Alleen Top Level designers
Alleen Top Level designers
Een toegewijde Nederlandstalige account manager
Een toegewijde Nederlandstalige account manager
Persoonlijke ondersteuning
Persoonlijke ondersteuning

Jouw brandende vragen over illustratie ontwerp beantwoordt.

Alles wat je nodig hebt om de productie in gang te zetten. Jouw illustratie ontwerp wordt afhankelijk van jouw wensen geupload in de juiste formaten. Doorgaans betekent dit printklare Adobe Illustrator, Adobe Photoshop, PDF of EPS bestanden.
 
Daarnaast krijg jij het volledige copyright, zodat het ontwerp helemaal van jou is.
Ja. Als je een specifieke foto of afbeelding hebt voor op je illustratie ontwerp, geef deze dan alsjeblieft door aan de designers in de ontwerpinstructies.
 
Tenzij anders verzocht zullen jouw designers wellicht ook stockafbeeldingen (gekocht bij een derde partij) gebruiken in jouw ontwerp. Als een designer stockafbeeldingen gebruikt in een ontwerp, vertellen zij je welke afbeeldingen dit zijn en gebruiken ze deze gemarkeerde versies in jouw ontwerp. Als je ten slotte een winnend ontwerp aanwijst, moet je de rechten op deze afbeeldingen kopen en dit aan de winnende designer doorgeven zodat hij ontwerp kan voltooien.
Absoluut (wij zien graag dat dit gebeurd)! Als jouw illustratie ontwerpwedstrijd afgelopen is, kun je een 1-op-1 Project starten met jouw winnende designer.
Wij garanderen dat je voor elke prijs een geweldig illustratie ontwerp kan krijgen, maar hoe hoger de prijs van het pakket hoe meer ontwerpopties en betere ondersteuning.
 
Dit is hoe het werkt: Als je meer betaalt is het prijzengeld voor de winnende designer ook groter. Meer ervaren designers doen mee aan jouw wedstrijd, zodat je uit meer ontwerpen van hoge kwaliteit kan kiezen. Meer opties betekent meer tijd die je nodig hebt om jouw ontwerpen te beoordelen. Dat is waarom jouw gouden of platina pakket toegewijde managers aanbiedt die je helpen bij het stroomlijnen van dat proces door het schrijven van ontwerpinstructies en geven van feedback aan de designers.
 
Wanneer je jouw illustratie ontwerpwedstrijdpakket kiest, bedenk dan hoeveel tijd je hebt en welke ervaring je hebt met het schrijven van ontwerpinstructies en het werken met designers. Als je het niet weet, neem dan contact met ons op voor een ontwerpconsult.
We bieden een 100% niet-goed-geld-terug-garantie binnen 60 dagen na betaling bij alle wedstrijden. Behalve bij wedstrijden die door de organisator al gegarandeerd zijn of wedstrijden die zich in de al Finaleronde bevinden. Wij helpen je graag met het herschrijven van de instructies, het heropenen van een wedstrijd om er zeker van te zijn dat je krijgt waar je naar op zoek bent en met het kiezen van het winnende ontwerp. Bel ons gerust – we zijn er om te helpen! Wees er alert op, dat wanneer je restitutie aanvraagt voor jouw wedstrijd, je niet gerechtigd bent om de tot dan toe ingediende ontwerpen te gebruiken.
Heel veel ideeën! Als je opzoek bent naar inspiratie, ontdek dan 99designs voor fantastische voorbeelden van kaart of flyer ontwerp gemaakt door onze ontwerp community.
 
Geef zoveel mogelijk informatie, zoals kleur, karakterbeschrijvingen, gegevens, thema's afmetingen, andere ontwerpen die je goed vindt, printvereisten en andere specificaties die op jouw ontwerp van invloed zijn.
 
Hoe meer je de designers geeft hoe beter ze voor jou kunnen ontwerpen!
Jouw ontwerpwedstrijd is inclusief één winnend illustratie ontwerp. Als je een tweede illustratie voor ander doel nodig hebt, dan kun je of een tweede wedstrijd starten of een 1-op-1 Project met jouw winnende designer om de extra ontwerpen te laten maken.
Op 99designs gaan designers ermee akkoord dat zij alleen origineel werk uploaden, zodat iedere designer zelf de rechten op zijn ingezonden ontwerpen bezit totdat deze als winnend ontwerp wordt aangewezen in een ontwerpwedstrijd. Tijdens de overdrachtsfase van het boekomslag ontwerp gaat de designer akkoord met de overdracht van de rechten en wordt jij de eigenaar van het copyright op jouw winnende illustratie ontwerp.
Kies voordat jij jouw illustratie ontwerpwedstrijd start uit de verschillende wedstrijdopties "Maak jouw wedstrijd privé". Dit voorkomt dat designers hun ontwerpen ergens anders gebruiken en dat jouw wedstrijd kan worden gevonden in zoekmachines op het internet.
 
Dit zorgt er ook automatisch voor dat er een geheimhoudingsverklaring wordt toegevoegd aan jouw wedstrijd. Je mag ook jouw eigen verklaring uploaden als je dat fijner vindt.

Laten we praten!

Ons aardige, vrolijke en integere supportteam beantwoordt jouw vragen met alle plezier. Stuur ons een e-mail of bel ons om met een echt mens te praten.