Wat krijg je?

Op maat gemaakt logo-ontwerp

Onze gemeenschap met ontwerpers van over de hele wereld zullen toegang hebben tot jouw wedstrijd. Zij zullen hun creatieve ideeën inzenden, toegepast op jouw wensen.
Alles wat je nodig hebt vetgedrukt uitgelicht
door Cross the Lime

kant-en-klare ontwerpbestanden en complete vrijheid

Your new logo and brand identity comes with production-read files to post online or send to the printer. Plus, the copyright is all yours.
Je nieuwe logo en merkidentiteit komen met bestanden die klaar zijn voor digitaal gebruik en/of gebruik voor print. Daarnaast zal jij volledig in het bezit komen van de auteursrechten.
10+ designers vetgedrukt uitgelicht
door Martis Lupus

Kleuren, lettertypen, en meer

Wil je exact weten welke kleuren en lettertypen gebruikt zijn? Heb je al een idee welk lettertype online gebruikt zal worden? Een merkgids bevat alle ontwerpdetails die jouw merk maken wat het is, en wordt aangeleverd als een gemakkelijk te delen PDF-document.
100% niet-goed-geld-terug-garantie vetgedrukt uitgelicht
door pmo

Hoe het werkt

Schrijf ontwerpinstructies.

1. Vertel ons wat je nodig hebt

Onze ontwerpinstructies maken het simpel om jouw ontwerp-wedstrijd te beschrijven en jouw budget te bepalen.

Kies je winnende ontwerp.

2. Werk samen met jouw ontwerpteam

Onze wereldwijde community van professionele designers presenteert hun werk. Jij geeft feedback.

Ontvang tientallen ontwerpen.

3. Kies jouw winnaar

Zeven dagen later kies jij jouw winnende ontwerp. Jouw absolute favoriet.

Recente wedstrijden

Bekijk de recente logo en merkgids ontwerpen die we hebben gemaakt voor ondernemingen als de jouwe.
US$1.479 USD
We sell dog collars for pet owners.
87
inzendingen
43
designers
US$1.479 USD
K-12 school for leaders in the Middle East. It must look sophisticated and even expensive.
94
inzendingen
28
designers
US$1.149 USD
Akashx is a digital cryptocurrency exchange inspired from the term Akashic Records. The AkashxChange tagline is: "The Ex
128
inzendingen
62
designers
US$1.479 USD
We are an Investment Bank, Merchant Bank and Securities broker. We provide HIGH-END capital raising services for pri
311
inzendingen
55
designers
US$429 USD
We supply personal protective equipment around the globe.
38
inzendingen
15
designers
US$639 USD
Thrive Financial Group Inc. sells customized insurance policies that are intended to enable individuals to create their
112
inzendingen
45
designers
We hebben een plekje bewaard voor jouw ontwerpwedstrijd.
Start nu
€389
Keyreg (abbreviation of key registration) is a tool to track and manage your (door)keys. Most people start with an Exce
90
inzendingen
27
designers
US$1.149 USD
We are an aviation data and consulting company that focuses on taking complex datasets and reducing them to meaningful v
273
inzendingen
77
designers
€389
We design, develop and manufacture (micro) energy harvesting systems, powered by kinetic energy (lineair, rotational or
73
inzendingen
22
designers
US$639 USD
ACTIVATE(D) is a start-up accelerator community for motivated Christians who want to start new ministries that bring hop
40
inzendingen
8
designers
US$1.149 USD
SECUR is a health company which currently consists of two products; liquid concentrate and topical gel. The concentrated
202
inzendingen
67
designers
US$639 USD
Investments Company - For All goods - Captial Firm
96
inzendingen
21
designers
Bekijk onze Logo-ontwerp klantbeweringen (4,8gemiddeld van 25.932 stemmen)

Prijzen

Kies het pakket dat het beste past bij jouw wensen.

Brons
€389
Zilver
€579
Goud
€1.099
Platina
€1.399
Ontwerpconcepten (ongeveer)
Ontwerpconcepten (ongeveer)
30
40
50
40
100% niet-goed-geld-terug-garantie
100% niet-goed-geld-terug-garantie
Volledig copyright
Volledig copyright
Alleen Gemiddelde & Top Level designers
Alleen Gemiddelde & Top Level designers
Alleen Top Level designers
Alleen Top Level designers
Een toegewijde Nederlandstalige account manager
Een toegewijde Nederlandstalige account manager
Persoonlijke ondersteuning
Persoonlijke ondersteuning

FAQs

Er bestaan geen domme vragen!

Je ontvangt een op maat gemaakt logo, en een merkgids als PDF-document. Hierin zijn alle richtlijnen, zoals het omgaan met jouw logo, lettertypes, en kleuren, voor jouw merk vastgelegd.
Je krijgt de originele, bewerkbare vectorbestanden (doorgaans als Adobe Illustrator-bestand), vector EPS-bestanden in zowel CMYK (kleurenindeling voor print) als in RGB (kleurenindeling voor digitaal gebruik). Daarnaast ontvang je ook bestanden voor online/digitaal gebruik (zoals JPG en/of PNG). Ook zal je de volledige auteursrechten bezitten, het ontwerp zal volledig van jou zijn. Je ontvangt je merkgids als een digitaal PDF-document.
Ideeën, ideeën, en nogmaals ideeën! Mocht je hiervoor ontwerpinspiratie willen, neem dan zeker eens een kijkje op 99designs voor geweldige voorbeelden van logo's en merkidentiteit-pakketten die door onze ontwerpgemeenschap verwezenlijkt zijn.
Wees ook zeker duidelijk en specifiek in je omschrijving. Voeg details als kleuren en lettertypes, het soort logo dat je voorkeur heeft, ontwerpen die je aanspreken, bedrijfsinformatie, en productfoto's toe om de ontwerpers een duidelijk beeld te geven in welke richting zij dienen te werken.
In een wedstrijd voor een op maat gemaakt logo en merkgids wordt uiteindelijk één winnend logo-ontwerp, en een compleet merkgids-document aangeleverd. Heb je meerdere logo-ontwerpen nodig voor een overig bedrijf of product, dan heb je een aan aantal mogelijkheden: je kan een tweede wedstrijd starten, of je kan een 1-op-1 Project starten met je winnende ontwerper om de extra elementen te laten ontwerpen.
Jazeker! Wij raden dat zelfs aan. Je kan via onze 1-op-1 Project-dienst samen met jouw winnende ontwerper werken aan verdere ontwerpprojecten. Jullie overleggen daarbij samen de projectrichtlijnen zoals vergoeding en deadline.
Op 99designs gaan ontwerpers ermee akkoord enkel en alleen origineel werk te uploaden, wat betekent dat elke ontwerper de auteursrechten over hun inzendingen bezit, tot op het moment dat jullie beide de overdrachtsovereenkomst ondertekenen. Op dat moment word jij de eigenaar van het door jou als winnend gekozen logo-ontwerk en merkgids. Dit gebeurt aan het einde van de wedstrijd tijdens de overdrachtsfase.
Tijdens je logo & merkgids-wedstrijd zal de focus liggen op het logo-ontwerp. Hiermee blijft de wedstrijd overzichtelijk en gemakkelijk te beoordelen, en is de hoeveelheid werk die tijdens een wedstrijd aanwezig is in balans met de hoeveelheid werk die ontwerpers dienen te verrichten. Zodra je een winnend logo-ontwerp gemaakt hebt, zal de ontwerper de merkgids verwezenlijken, iets dat doorgaans ongeveer een week duurt.
Je vindt, los van welk wedstrijdpakket je ook kiest, gegarandeerd een geweldig logo en een geweldige merkgids. De duurdere pakketten geven je echter meer ontwerpopties en meer ondersteuning. Dit is hoe het werkt: wanneer je meer betaald, zal de prijs voor de winnende ontwerper ook groter zijn. Er zullen ook meer ervaren ontwerpers meedoen aan je wedstrijd, je zal dus uit meer ontwerpen van hoge kwaliteit kunnen kiezen. Een wedstrijd neemt tijd in beslag, daarom wordt er in het Platina-pakket ook een Account Manager aan jouw wedstrijd gekoppeld. Zij zullen je helpen met de opgezette ontwerpinstructies en gaanderweg bijstaan met het geven van feedback aan ontwerpers. Wanneer je jouw gewenste wedstrijdpakket voor het vinden van jouw logo en merkgids, denk dan ook zeker na over de hoeveelheid tijd die je hebt om aan de wedstrijd te werken, of je ervaring hebt met het opstellen van goede opdrachtinstructies, en de hoeveelheid ervaring die je hebt met het samenwerken van ontwerpers. Wanneer je hierover onzekerheid hebt, neem dan simpelweg contact met ons op voor een ontwerpconsultatie.
Kies voor de Privé-upgrade tijdens het opzetten van je logo en merkgids-wedstrijd. Dit zal ontwerpers ervan weerhouden de ontwerpen buiten de wedstrijd weer te geven, en zal je wedstrijdpagina niet vindbaar maken op het internet.
Dit zal automatisch een standaard geheimhoudingsverklaring aan je wedstrijd koppelen, die ontwerpers dienen te ondertekenen alvorens zij de inhoud van de wedstrijd kunnen zien, en ontwerpen kunnen inzenden. Je kan ook je eigen geheimhoudingsverklaring uploaden, mocht je dit liever willen. Kies in dat geval alsnog voor de Privé-upgrade.
We bieden een 100% niet-goed-geld-teruggarantie, waarop beroep gedaan kan worden binnen 60 dagen na het starten van alle ontwerpwedstrijden binnen de categorie Logo en Merkidentiteit. Deze garantie komt te vervallen wanneer er gekozen wordt voor het garanderen van de winnaarsprijs, en wanneer de wedstrijd reeds in de finaleronde aangekomen is. Je kan ook altijd contact met ons opnemen om je te helpen met het herschrijven van je ontwerpinstructies, het heropenen van je wedstrijd om verdere inzendingen mogelijk te maken, en het helpen met het selecteren van een winnend ontwerp. Houd er rekening mee dat wanneer je een terugboeking van de gemaakte kosten aanvraagt, je geen aanspraak hebt op het gebruik van de ontwerpeninzendingen binnen jouw wedstrijd.
Een ervaren ontwerper zal een professionele merkgids voor je opmaken, en aanleveren als PDF-document zodat deze gemakkelijk gedeeld kan worden met anderen.
Je ontvangt een document met een prachtige cover (voor- en achterzijde), en pagina's over jouw bedrijf, logo-gebruik, typografie, kleurgebruik, en glossarium. Mocht je aanvullende wensen hebben, neem hierover dan contact op met je gekozen ontwerper.
Jazeker! Bekijk hier de merkgids welke is opgemaakt voor Frugally Sustainable (PDF).
Zodra je ontwerpwedstrijd voltooid is, duurt het aanleveren van de merkgids doorgaans ongeveer 7 dagen,

Hoe kunnen wij je helpen?

Vragen? Ons vriendelijke support-team hoort graag van jou.