Wat krijg je?

Op maat gemaakt logo-ontwerp

Onze gemeenschap met ontwerpers van over de hele wereld zullen toegang hebben tot jouw wedstrijd, en zenden hun creatieve ideeën in, toegepast op jouw wensen.
Alles wat je nodig hebt vetgedrukt uitgelicht
door Cross the Lime

Direct te gebruiken en complete vrijheid

Je nieuwe logo en merkidentiteit komen met bestanden die klaar zijn voor zowel digitaal gebruik als voor print, en kom je volledig in het bezit van de auteursrechten.
10+ designers vetgedrukt uitgelicht
door Martis Lupus

Kleuren, lettertypen, en meer

Een merkgids bevat alle ontwerpdetails die jouw merk maken wat het is, en wordt aangeleverd als een gemakkelijk te delen PDF-document.
100% niet-goed-geld-terug-garantie vetgedrukt uitgelicht
door pmo

Hoe het werkt

Schrijf ontwerpinstructies.

1. Vertel ons wat je nodig hebt

Onze ontwerpinstructies maken het simpel om jouw ontwerp-wedstrijd te beschrijven en jouw budget te bepalen.

Kies je winnende ontwerp.

2. Werk samen met jouw ontwerpteam

Onze wereldwijde community van professionele designers presenteert hun werk. Jij geeft feedback.

Ontvang tientallen ontwerpen.

3. Kies jouw winnaar

Zeven dagen later kies jij jouw winnende ontwerp. Jouw absolute favoriet.

Recente wedstrijden

Bekijk de recente logo en merkgids ontwerpen die we hebben gemaakt voor ondernemingen als de jouwe.
US$1.479 USD
This is for a dentist - we work with people to maintain and fix their teeth and smiles. Target is 30-60 year old wome
164
inzendingen
38
designers
€634
We devise and create cases, study cases, customer success stories and whitepapers for brands and organizations in text,
393
inzendingen
81
designers
US$1.479 USD
Latin inspired ice cream. Target audience is 20 something professionals and families. Some college crowd. People that ar
79
inzendingen
25
designers
€389
The Conservery is an initiative to bring back quality canned foods into the consumers home. Flavor and nutrition is bett
69
inzendingen
19
designers
US$1.599 USD
• We are a CPQ company (configure price quote) primarily in the heavy equipment/manufacturing space, but expanding to p
192
inzendingen
49
designers
€1.099
High end risk & compliance consultancy services
144
inzendingen
59
designers
We hebben een plekje bewaard voor jouw ontwerpwedstrijd.
Start nu
€389
Het verkopen van bijzondere en zeldzame soorten planten die bijna niet te verkrijgen zijn, via een webshop en/of ook hui
30
inzendingen
13
designers
€1.099
Hi, we are Red Banana! A digital marketing agency that designs and develops webshops and websites for companies (B2B and
831
inzendingen
179
designers
€1.099
European Conference for assurance and oversight professionals. We want to emphasise the Oversight and Assurance aspects.
98
inzendingen
33
designers
€579
Resources, trainings and courses for eCommerce entrepreneurs who want to get more out of there eCommerce business. For d
115
inzendingen
31
designers
€579
= About the company = Hartje Buiten will start as a blog (soon I start with vlogs too) to inspire people to get out the
174
inzendingen
27
designers
€389
We are a marketplace connecting starting/beginner golfers to golf courses/location in the Netherlands. We have a booking
108
inzendingen
22
designers
Bekijk onze Logo-ontwerp klantbeweringen (4,8gemiddeld van 26.035 stemmen)

Prijzen

Kies het pakket dat het beste past bij jouw wensen.

Brons
€389
Zilver
€579
Goud
€1.099
Platina
€1.399
Ontwerpconcepten (ongeveer)
Ontwerpconcepten (ongeveer)
30
40
50
40
100% niet-goed-geld-terug-garantie
100% niet-goed-geld-terug-garantie
Volledig copyright
Volledig copyright
Alleen Gemiddelde & Top Level designers
Alleen Gemiddelde & Top Level designers
Alleen Top Level designers
Alleen Top Level designers
Een toegewijde Nederlandstalige account manager
Een toegewijde Nederlandstalige account manager
Persoonlijke ondersteuning
Persoonlijke ondersteuning

FAQs

Er bestaan geen domme vragen!

Je ontvangt een op maat gemaakt logo, en een merkgids als PDF-document. Hierin zijn alle richtlijnen, zoals het omgaan met jouw logo, lettertypes, en kleuren, voor jouw merk vastgelegd.
Je krijgt de originele, bewerkbare vectorbestanden (doorgaans als Adobe Illustrator-bestand), vector EPS-bestanden in zowel CMYK (kleurenindeling voor print) als in RGB (kleurenindeling voor digitaal gebruik). Daarnaast ontvang je ook bestanden voor online/digitaal gebruik (zoals JPG en/of PNG). Ook zal je de volledige auteursrechten bezitten, het ontwerp zal volledig van jou zijn. Je ontvangt je merkgids als een digitaal PDF-document.
Ideeën, ideeën, en nogmaals ideeën! Mocht je hiervoor ontwerpinspiratie willen, neem dan zeker eens een kijkje op 99designs voor geweldige voorbeelden van logo's en merkidentiteit-pakketten die door onze ontwerpgemeenschap verwezenlijkt zijn.
Wees ook zeker duidelijk en specifiek in je omschrijving. Voeg details als kleuren en lettertypes, het soort logo dat je voorkeur heeft, ontwerpen die je aanspreken, bedrijfsinformatie, en productfoto's toe om de ontwerpers een duidelijk beeld te geven in welke richting zij dienen te werken.
In een wedstrijd voor een op maat gemaakt logo en merkgids wordt uiteindelijk één winnend logo-ontwerp, en een compleet merkgids-document aangeleverd. Heb je meerdere logo-ontwerpen nodig voor een overig bedrijf of product, dan heb je een aan aantal mogelijkheden: je kan een tweede wedstrijd starten, of je kan een 1-op-1 Project starten met je winnende ontwerper om de extra elementen te laten ontwerpen.
Jazeker! Wij raden dat zelfs aan. Je kan via onze 1-op-1 Project-dienst samen met jouw winnende ontwerper werken aan verdere ontwerpprojecten. Jullie overleggen daarbij samen de projectrichtlijnen zoals vergoeding en deadline.
Op 99designs gaan ontwerpers ermee akkoord enkel en alleen origineel werk te uploaden, wat betekent dat elke ontwerper de auteursrechten over hun inzendingen bezit, tot op het moment dat jullie beide de overdrachtsovereenkomst ondertekenen. Op dat moment word jij de eigenaar van het door jou als winnend gekozen logo-ontwerk en merkgids. Dit gebeurt aan het einde van de wedstrijd tijdens de overdrachtsfase.
Tijdens je logo & merkgids-wedstrijd zal de focus liggen op het logo-ontwerp. Hiermee blijft de wedstrijd overzichtelijk en gemakkelijk te beoordelen, en is de hoeveelheid werk die tijdens een wedstrijd aanwezig is in balans met de hoeveelheid werk die ontwerpers dienen te verrichten. Zodra je een winnend logo-ontwerp gemaakt hebt, zal de ontwerper de merkgids verwezenlijken, iets dat doorgaans ongeveer een week duurt.
Je vindt, los van welk wedstrijdpakket je ook kiest, gegarandeerd een geweldig logo en een geweldige merkgids. De duurdere pakketten geven je echter meer ontwerpopties en meer ondersteuning. Dit is hoe het werkt: wanneer je meer betaald, zal de prijs voor de winnende ontwerper ook groter zijn. Er zullen ook meer ervaren ontwerpers meedoen aan je wedstrijd, je zal dus uit meer ontwerpen van hoge kwaliteit kunnen kiezen. Een wedstrijd neemt tijd in beslag, daarom wordt er in het Platina-pakket ook een Account Manager aan jouw wedstrijd gekoppeld. Zij zullen je helpen met de opgezette ontwerpinstructies en gaanderweg bijstaan met het geven van feedback aan ontwerpers. Wanneer je jouw gewenste wedstrijdpakket voor het vinden van jouw logo en merkgids, denk dan ook zeker na over de hoeveelheid tijd die je hebt om aan de wedstrijd te werken, of je ervaring hebt met het opstellen van goede opdrachtinstructies, en de hoeveelheid ervaring die je hebt met het samenwerken van ontwerpers. Wanneer je hierover onzekerheid hebt, neem dan simpelweg contact met ons op voor een ontwerpconsultatie.
Kies voor de Privé-upgrade tijdens het opzetten van je logo en merkgids-wedstrijd. Dit zal ontwerpers ervan weerhouden de ontwerpen buiten de wedstrijd weer te geven, en zal je wedstrijdpagina niet vindbaar maken op het internet.
Dit zal automatisch een standaard geheimhoudingsverklaring aan je wedstrijd koppelen, die ontwerpers dienen te ondertekenen alvorens zij de inhoud van de wedstrijd kunnen zien, en ontwerpen kunnen inzenden. Je kan ook je eigen geheimhoudingsverklaring uploaden, mocht je dit liever willen. Kies in dat geval alsnog voor de Privé-upgrade.
We bieden een 100% niet-goed-geld-teruggarantie, waarop beroep gedaan kan worden binnen 60 dagen na het starten van alle ontwerpwedstrijden binnen de categorie Logo en Merkidentiteit. Deze garantie komt te vervallen wanneer er gekozen wordt voor het garanderen van de winnaarsprijs, en wanneer de wedstrijd reeds in de finaleronde aangekomen is. Je kan ook altijd contact met ons opnemen om je te helpen met het herschrijven van je ontwerpinstructies, het heropenen van je wedstrijd om verdere inzendingen mogelijk te maken, en het helpen met het selecteren van een winnend ontwerp. Houd er rekening mee dat wanneer je een terugboeking van de gemaakte kosten aanvraagt, je geen aanspraak hebt op het gebruik van de ontwerpeninzendingen binnen jouw wedstrijd.
Een ervaren ontwerper zal een professionele merkgids voor je opmaken, en aanleveren als PDF-document zodat deze gemakkelijk gedeeld kan worden met anderen.
Je ontvangt een document met een prachtige cover (voor- en achterzijde), en pagina's over jouw bedrijf, logo-gebruik, typografie, kleurgebruik, en glossarium. Mocht je aanvullende wensen hebben, neem hierover dan contact op met je gekozen ontwerper.
Jazeker! Bekijk hier de merkgids welke is opgemaakt voor Frugally Sustainable (PDF).
Zodra je ontwerpwedstrijd voltooid is, duurt het aanleveren van de merkgids doorgaans ongeveer 7 dagen,

Hoe kunnen wij je helpen?

Vragen? Ons vriendelijke support-team hoort graag van jou.