Over ons

Hallo! Wij zijn 99designs, hét wereldwijde creatieve platform dat het gemakkelijk maakt voor ontwerpers en cliënten om samen te werken aan geweldig ontwerp. Wij verbinden een wereld vol getalenteerde freelance designers met creatieve mensen, geniale entrepreneurs en ondernemingen met gezond verstand... Of beter gezegd: iedereen die een goed ontwerp kan gebruiken.
Illustratie van fiegue
door fiegue

1. Ontwerp vindt altijd een weg

Onze reis begon met een groep designers die met elkaar de strijd aanging op het forum Sitepoint om de beste ontwerpen te maken. In 2008 groeide deze vriendelijke competitie uit tot een unieke marktplaats en 99designs was een feit. Tegenwoordig wordt er elke 1.5 seconde een nieuw ontwerp geüpload naar ons platform—wat onze wereldwijde community van designers tot nu toe $200 miljoen heeft opgeleverd.

2. Ontwerp kent geen grenzen

Het hebben van verschillende locaties over de hele wereld is natuurlijk te gek, maar wij vinden het pas echt fantastisch om elke designer—van Sydney tot Servië—succesvol te laten zijn op ons platform.

3. Ontwerp kan overal vandaan komen. Ook van jou.

Onze klanten zijn slim, gepassioneerd en zitten vol goede ideeën. Van met hand gebreide kleding tot kleine brouwerijen tot fantasy en sport, er is niets dat we liever zien dan geweldig ontwerp dat al 444.306 ondernemingen heeft helpen groeien.

4. Ontwerp houdt van een goed doel

Kleine budgetten zouden nooit in de weg mogen staan van grote ideeën. Daarom selecteert 99designs iedere maand een groep non-profits om kosteloos geweldig ontwerp te krijgen.

5. Ontwerp moet leuk zijn

Tussen fitness challenges, flip-cup toernooien en het bouwen van een terrarium gebeurt er altijd iets tofs op elke 99designs locatie. We houden er ook van om bezoekers te krijgen. Kom dus langs om hoi te zeggen.

Ontwerp heeft een publiek

99designs werd opgericht door de bedenkers Mark Harbottle en Matt Mickiewicz en met de hulp van Lachlan Donald en Paul Annesly. Vandaag de dag wordt 99designs ondersteund door vooruitstrevende denkers als Accel Partners, Recruit Strategic Partners en Harrison Metal.