Top talenten die jouw agency laten groeien

Freelancers zijn fantastisch. Maar we weten dat het een uitdaging is om ze te vinden en te managen. 99designs Pro neemt al dat werk zorgeloos van je over, van designers selecteren tot projectmanagement tot betaling, zodat je je volledig kan focussen op wat voor jou het belangrijkst is.
 
Met Pro heb je toegang tot...
Vetted designer matching
Favorite

Geselecteerde designer matches

We matchen jou met de perfecte designer voor iedere creatieve behoefte, handmatig geselecteerd uit onze samengestelde pool en perfect passend bij jouw project, stijl en budget - alles met een minimale oplevertijd.

Deskundig design projectmanagement

We delen jouw project op en ontwikkelen design roadmaps en schema's. We schrijven ontwerpinstructies en geven feedback op designs zodat jij je op al het andere kan focussen.
Design-savvy project management
Tools for agencies

Tools voor agencies

Privacy en white-label services zorgen ervoor dat klanten weten dat ieder design origineel is. Team-tools zorgen ervoor dat je makkelijk kan communiceren en upgrades leveren jou nog meer design opties.
Docker
Draft Kings
Optimizely
Quiznos
Univision
Lufthansa

Ben je klaar voor Pro?

Ontdek wat het betekent om jouw team direct uit te breiden!

Vraag een telefoongesprek aan

Vertel ons iets over jezelf en een Pro design expert neemt snel contact met je op.
We e-mailen je om uit te zoeken wat voor jou de beste tijd is om te bellen en wij uit kunnen leggen hoe 99designs Pro voor Agencies werkt
Voorafgaand aan dit gesprek willen we graag van je weten wat de huidige situatie van jouw agency is
De naam van jouw agency geeft ons inzicht in jouw merk voorafgaand aan ons gesprek
Door dit formulier in te vullen, ga je akkoord met de Servicevoorwaarden en heb je het Privacybeleid gelezen en begrepen.
Dank je!
Je hoort snel van ons!