Klaar voor de start, logo

Er is geen betere manier om een logo ontworpen te krijgen voor jouw merk. Meerdere ontwerpers zullen vele ideeën voor jouw bedrijfslogo presenteren, waaruit jij je favoriete ontwerp kiest. Geen templates. Geen robots. Geen frustrerende apps. Simpelweg een 100% uniek logo.

Krijg dit allemaal met jouw nieuwe logo ontwerp:

Een volledig op maat gemaakt ontwerp

Wij doen niet aan generieke template-ontwerpen. Bij 99designs gaat het om unieke ontwerpen waarmee jij je kan onderscheiden van jouw concurrenten.
Alles wat je nodig hebt vetgedrukt uitgelicht
door Cross the Lime

Meerdere ideeën en ontwerpers

Krijg niet één, maar meerdere voorstellen! Onze ontwerpers vertalen hun creatieve en culturele achtergrond in talloze concepten voor jou.
10+ designers vetgedrukt uitgelicht
door Martis Lupus

Niet-goed-geld-terug-garantie

Wil je kosteloos advies of informatie, of heb je overige vragen? Neem contact met ons op! Nog altijd niet tevreden over jouw logo? Dan krijg je je geld terug.
100% niet-goed-geld-terug-garantie vetgedrukt uitgelicht
door pmo

Hoe een logo-ontwerpwedstrijd werkt

Schrijf ontwerpinstructies.

1. Vertel ons wat je wilt

Onze interactieve, creatieve ontwerpinstructies maken het gemakkelijk om jouw ontwerpuitdaging te beschrijven en een budget te bepalen.

Kies je winnende ontwerp.

2. Ontvang tientallen op maat gemaakte ontwerpen

Onze wereldwijde gemeenschap van professionele ontwerpers presenteert hun ideeën. Jij geeft feedback.

Ontvang tientallen ontwerpen.

3. Kies een winnend logo-ontwerp

Je zal zeven dagen hebben om met de ontwerpers samen te werken. Je zal vervolgens jouw favoriete ontwerp kiezen, waarna alle benodigde ontwerpbestanden en auteursrechten aan jouw overgeheveld worden.

Recente logo-ontwerpwedstrijden

Via 99designs wordt logo-ontwerp in topkwaliteit sinds 2008 aan de man gebracht. Leer hier cliënten kennen die hét logo-ontwerp hebben gevonden.
€269
Organisatie: Zelfstandige zonder personeel (ZZP) in de gehandicapten en geestelijke gezondheidszorg. Ik ga naar zorginst
56
inzendingen
15
designers
€449
van Iersel (VAN IERSEL) is a software company that has multiple SaaS applications. Our customers are software engineers,
596
inzendingen
71
designers
€269
Open public blockchain for the agrifood sector https://openfoodchain.com/
67
inzendingen
13
designers
€819
We are a finance/leasing company that sells/finance company vans to entrepreneurs. Check our website for more informatio
118
inzendingen
37
designers
€449
Bohémien: Artistic type who leads a cheerful and carefree life. Bohémien is a marketplace for artists. We offer them a
141
inzendingen
27
designers
€1.199
Auronic is going to be a small electronic appliances brand and will be launched in the following product categories;
254
inzendingen
66
designers
Wij hebben een plekje bewaard voor jouw logo ontwerpwedstrijd.
Start nu
CHF929 CHF
Luxurious cigar brand.
127
inzendingen
42
designers
€1.309
Production of sound and music recordings. We focus on education and entertainment services related to the creation, mana
85
inzendingen
34
designers
€269
It is an all-round handyman, one-man business, young creative entrepreneur. From small jobs, such as repairs, woodworkin
67
inzendingen
23
designers
€819
Onze Keurslagerij is onze trots. Iedere dag doen wij ons uiterste best om de beste ambachtelijke producten te bereiden.
220
inzendingen
35
designers
€1.199
Bulletboard lets people enjoy great adventures by producing affordable electric jetboards that work wherever there is en
136
inzendingen
34
designers
€449
• CircuSol (which stands for Circular Solutions) is the disrupter within the insulation materials market. We want to do
278
inzendingen
55
designers
Bekijk onze Logo-ontwerp klantbeweringen (4,8gemiddeld van 26.035 stemmen)

Hoeveel kost het om een logo ontworpen te krijgen?

Wij garanderen je dat je een geweldig logo krijgt, onafhankelijk van wat jouw budget is. Onze hoger geprijsde pakketten bieden meer ervaren ontwerpers en meer on-demand klantenservice. Prijzen zijn exclusief btw.

Brons
€269
Zilver
€449
Goud
€819
Platina
€1.199
Ontwerpconcepten (ongeveer)
Ontwerpconcepten (ongeveer)
30
60
90
60
100% niet-goed-geld-terug-garantie
100% niet-goed-geld-terug-garantie
Volledig copyright
Volledig copyright
Alleen Gemiddelde & Top Level designers
Alleen Gemiddelde & Top Level designers
Alleen Top Level designers
Alleen Top Level designers
Een toegewijde Nederlandstalige account manager
Een toegewijde Nederlandstalige account manager
Persoonlijke ondersteuning
Persoonlijke ondersteuning

Je bespaart veel geld als je voor een logo bundel kiest

Geef je merk een kick-start met een van deze voordelige opties:

Meest populair

Versterk je merk online

Kom op je best over met een professionele huisstijl

Begin met netwerken en maak een geweldige indruk

Wat is een logo-ontwerp, en waarom is een logo-ontwerp belangrijk?

Een logo-ontwerp omvat een proces waarin symbolen, beelden, tekst, en/of kleur geordend worden met als doel een uniek visueel element te creëren dat de essentie van jouw merk communiceert.

Een goed bedrijfslogo-ontwerp is fundamenteel voor jouw merkidentiteit. Je gebruikt het overal in en voor jouw bedrijf: je website, social media, fysieke producten, verpakkingen, marketingmateriaal, en in winkels. Een goed logo helpt klanten te begrijpen wat je doet en onderscheidt je van je concurrentie. Het kwan het verschil brengen tussen een éénmalige aankoop en het creëren van een langlopende relatie met jouw klanten.
konijn logo ontwerp gemaakt van cirkels
door S.Kitanović

Jouw brandende vragen over logo ontwerp beantwoordt.

De meeste bedrijven laten een logo op één van de volgende manier creëren: door het starten van een ontwerpwedstrijd, een freelance ontwerper in te hurem, of hun eigen logo-ontwerp te maken via een logo-bouwer. Elke optie heeft zijn voor- en nadelen, wij denken echter dat ontwerpwedstrijden de beste manier zijn om een uniek bedrijfslogo te krijgen, daar je hierbij meerdere ideeën en meer flexibiliteit geboden wordt. Niet zeker wat de juiste weg is voor jou? Neem een kijkje in onze wegwijzer om erachter te komen wat het beste bij jou past.
Wanneer je geen doorgewinterde grafisch ontwerper bent, en niet over de juiste software beschikt, kan je jouw eigen logo maken via een logo-bouwer of logo-ontwerp-app. Over het algemeen wordt voor dergelijke ontwerpen gebruik gemaakt van templates die resulteren in een standaard en simpel logo-ontwerp. Wanneer je een uniek logo-ontwerp wilt, is een ontwerpwedstrijd een betere optie. Het kan echter zijn dat prijs en tijd de meest belangrijke factoren zijn voor jou. Wanneer dat zo is, kan je hier een lijst vinden van de beste logo-bouwers en beste logo-ontwerp-apps.
Aan het einde van de rit krijg je een op maat gemaakt logo, inclusief de auteursrechten voor het winnende ontwerp. Je krijgt ook alle afbeeldingsbestanden die je zowel online als voor printdoeleinden nodig hebt voor jouw logo. Dit betekent dat je het originele, aanpasbare vectorbestand krijgt (meestal in Adobe Illustrator bestand), vector EPS bestanden in CMYK en RGB (voor print en webgebruik) en een webvoorvertoningsbestand, zoals JPG en PNG, zodat je jouw logo alvast op elk apparaat kunt bekijken.

Daarnaast krijg jij het volledige copyright, zodat het ontwerp helemaal van jou is. We bieden op dit moment helaas nog niet de mogelijkheid om je logo geanimeerd te krijgen via een ontwerp-wedstrijd. Mocht je je logo geanimeerd willen hebben, huur dan een ontwerper in die hiermee ervaring heeft via een freelance-project.
Ja! Wij denken dat ontwerpwedstrijden over het algemeen de beste optie is, soms heeft het echter meer zin om met een individuele ontwerper samen te werken. Om dat te doen, kan je ontwerpportfolio's doornemen, of dit artikel nagaan voor de beste logo-ontwerpers op 99designs.
Jouw op maat gemaakte logo ontwerpwedstrijd levert één winnend logo op. Als je een tweede logo voor een ander doel nodig hebt, dan heb je een aantal opties: je kan een tweede wedstrijd starten of je begint een 1-op-1 Project met jouw winnende designer om de aanvullende onderdelen te laten maken.
Op 99designs gaan designers ermee akkoord dat zij alleen origineel werk uploaden, zodat iedere designer zelf de rechten op zijn ingezonden ontwerpen bezit totdat deze als winnend ontwerp wordt aangewezen in een ontwerpwedstrijd. Tijdens de overdrachtsfase van het boekomslag ontwerp gaat de designer akkoord met de overdracht van de rechten en wordt jij de eigenaar van het copyright op jouw winnende logo ontwerp.
Kies voordat jij jouw logo ontwerpwedstrijd start uit de verschillende wedstrijdopties "Maak jouw wedstrijd privé". Dit voorkomt dat designers hun ontwerpen ergens anders gebruiken en dat jouw wedstrijd kan worden gevonden in zoekmachines op het internet.

Dit zorgt er ook automatisch voor dat er een geheimhoudingsverklaring wordt toegevoegd aan jouw wedstrijd. Je mag ook jouw eigen verklaring uploaden als je dat fijner vindt.eu fugiat nulla pariatur.
Ook dan kan je bij ons terecht. Je bespaart bijvoorbeeld geld door één van de wedstrijdbundels te kiezen. Zo kan je een wedstrijd opzetten voor een logo met een visitekaartje, een website, of social media-ontwerpen.Je kan ook de overige ontwerpcategorieën bekijken, of een ontwerper zoeken die de exacte ontwerpen die jij nodig hebt kan aanleveren.
Een goed bedrijfslogo doet drie dingen: het verteld potentiële klanten of jouw product het juiste product voor hen is; het communiceert waar jij voor staat; en het zorgt ervoor dat zij jouw merk onthouden.
De beste weg voor het creëren van een logo dat die informatie communiceert, is om samen met een professionele logo-ontwerper te werken. Zij zijn in staat om je aan te geven wat het juiste type logo voor jouw bedrijf is, en welke kleuren, vormen, en lettertypes het beste daarbij passen, om zeker te zijn dat jij jouw boodschap op de juiste manier uitdraagt.
De prijs voor een logo-ontwerp kan enorm verschillen, van practisch gratis tot €10.000,- of zelfs nog meer. Over het algemeen kunnen kleinondernemingen en start-ups rekening houden met een prijs tussen de €250,- en €1250,- voor een goed logo dat ontworpen is door een professionele ontwerper. 
Wat is jouw budget? Lees ons artikel over de kosten voor een logo-ontwerp om meer informatie hierover te krijgen.
Heel veel ideeën! Als je opzoek bent naar inspiratie, bekijk dan fantastische voorbeelden van logo-ontwerp gemaakt door onze ontwerpergemeenschap.

Geef zoveel mogelijk informatie, zoals ontwerpen die je goed vindt, merkdetails, kleuren, lettertypes, logotype, stijl, productfoto's en alle andere specificaties die op jouw ontwerp van invloed zijn.

Hoe meer je de designers geeft hoe beter ze voor jou een logo kunnen ontwerpen!
Ja. Als je een specifieke foto of afbeelding hebt voor op je logo ontwerp, geef deze dan alsjeblieft door aan de designers in de ontwerpinstructies.
Absoluut (wij zien graag dat dit gebeurd)! Als jouw logo ontwerpwedstrijd afgelopen is, kun je een 1-op-1 Project starten met jouw winnende designer.
Wij garanderen dat je voor elke prijs een geweldig logo ontwerp kan krijgen, maar hoe hoger de prijs van het pakket hoe meer ontwerpopties en betere ondersteuning.

Dit is hoe het werkt: Als je meer betaalt is het prijzengeld voor de winnende designer ook groter. Meer ervaren designers doen mee aan jouw wedstrijd, zodat je uit meer ontwerpen van hoge kwaliteit kan kiezen. Meer opties betekent meer tijd die je nodig hebt om jouw ontwerpen te beoordelen. Dat is waarom jouw gouden of platina pakket toegewijde managers aanbiedt die je helpen bij het stroomlijnen van dat proces door het schrijven van ontwerpinstructies en geven van feedback aan de designers.

Wanneer je jouw logo ontwerpwedstrijdpakket kiest, bedenk dan hoeveel tijd je hebt en welke ervaring je hebt met het schrijven van ontwerpinstructies en het werken met designers. Als je het niet weet, neem dan contact met ons op voor een ontwerpconsult.
We bieden een 100% niet-goed-geld-terug-garantie binnen 60 dagen na betaling bij alle wedstrijden. Behalve bij wedstrijden die door de organisator al gegarandeerd zijn of wedstrijden die zich in de al Finaleronde bevinden. Wij helpen je graag met het herschrijven van de instructies, het heropenen van een wedstrijd om er zeker van te zijn dat je krijgt waar je naar op zoek bent en met het kiezen van het winnende ontwerp. Bel ons gerust – we zijn er om te helpen! Wees er alert op, dat wanneer je restitutie aanvraagt voor jouw wedstrijd, je niet gerechtigd bent om de tot dan toe ingediende ontwerpen te gebruiken.

Laten we praten!

Ons vriendelijke, vrolijke en integere supportteam beantwoordt met alle liefde jouw vragen. Stuur ons een e-mail of bel ons op om met echte mensen te praten.

Vooruit met je ontwerpen! Laten we starten.
Vooruit met je ontwerpen! Laten we starten.
door DSKY