99designs, marktleider in logo ontwerp, breidt uit naar websites via partnership met Jimdo

San Francisco // Amsterdam
17 mrt 2015

Nieuwe aanbiedingen helpen ondernemingen opstarten en groeien

99designs,’s werelds grootste marktplaats voor grafisch ontwerp, en Jimdo, een van de leidende websitebouwers in Europa, kondigen vandaag een strategisch partnership aan om ondernemers te voorzien van logo ontwerp, website creatie en hosting via de 99designs website. Door deze diensten samen te brengen zal het voor klanten wereldwijd gemakkelijker, sneller en meer betaalbaar zijn om hun onderneming van de grond te krijgen en hun producten en diensten snel aan te kunnen bieden.

“Sterke merken beginnen bij een goed logo en 99designs heeft al honderdduizenden logo’s succesvol gecreëerd voor ondernemingen wereldwijd,” zegt Patrick Llewellyn, CEO van 99designs. “Niet alleen wij zijn gegroeid en ontwikkeld, dit geldt ook voor de behoeften van de klanten. Met de toevoeging van Jimdo kunnen ondernemingen de essentie van hun merk, welke al vast ligt in het logo, ook verwerken in hun gehoste website.”

De integratie van 99designs en Jimdo maakt het voor ondernemers wereldwijd gemakkelijker om hun onderneming te lanceren zonder dat ze tijd hoeven te besteden aan het vinden, interviewen en aannemen van designers en ontwikkelaars voor het logo en de website. De eigenaar kan zijn energie en tijd nu in andere belangrijke bedrijfsactiviteiten stoppen. Binnen 2 weken levert 99designs voor slechts €419 een professioneel ontworpen logo en een Jimdo website die mobielvriendelijk, klaar voor gebruik en eventueel gemakkelijk aan te passen is.

“Met alle nieuwe partnerships en producten vragen we ons altijd af: is dit iets dat onze klanten en hun onderneming zal helpen slagen?” zegt Jimdo co-founder Christian Springhub. “Wij geloven dat deze vormen van ontwerp en web-diensten niet alleen beschikbaar zouden moeten zijn voor mensen met een groot budget.”

Het werkt in 4 gemakkelijke stappen

  1. Klanten bezoeken 99designs en lanceren een Logo & Website wedstrijd.
  2. De klanten vullen de ontwerpinstructies in aan de hand van vragen over hun onderneming en ontwerpstijl.
  3. Binnen 2 weken ontvangt de klant ontwerpen waarop hij feedback kan geven zodat er samen met de designers een favoriet ontwerp gecreëerd kan worden.
  4. De klant selecteert het uiteindelijke logo ontwerp en de designer levert daarbij een gehoste Jimdo website die eventueel gemakkelijk aan te passen is zonder enige technische bekwaamheid.

Een Logo & Website pakket kost €419, maar wat krijg je nu precies?

  • Logo ontwerp
  • Jimdo website
  • Eigen domeinnaam
  • 1 jaar gratis hosting

Over 99designs

99designs is ’s werelds grootste marktplaats voor grafisch ontwerp en heeft meer dan 350.000 ondernemingen geholpen met het vinden van betaalbaar ontwerp van goede kwaliteit. 99designs was pionier op het gebied van crowdsourced ontwerpwedstrijden waarbij bedrijven een breed aanbod aan ontwerpen ontvangen en vervolgens een favoriet kiezen. De dienst werd uitgebreid met opties om 1-op-1 samen te werken met een designer, kant-en-klare logo’s te kopen uit de Logo store of kleine projecten binnen een uur te laten uitvoeren via Tasks. Met meer dan 950.000 getalenteerde designers uit 192 landen, zet 99designs een wereldwijde community in om bedrijven te helpen. 99designs wordt ondersteund door Accel Partners.

Over Jimdo

Jimdo biedt de meest makkelijke manier om een website te bouwen op een computer, tablet of smartphone. Met een intuïtieve interface maakt Jimdo het voor iedereen mogelijk om een op maat gemaakte online blog of webshop te creëren. Sinds de oprichting in Duitsland in 2007 door Christian Springhub, Fridtjof Detzner en Matthias Henze heeft het bedrijf een nieuwe standaard voor website creatie neergezet. De onderneming is sinds 2009 winstgevend, zonder venture capital en het team is gegroeid naar 200 gepassioneerde medewerkers in Hamburg, San Francisco en Tokyo. Jimdo is beschikbaar in 9 talen en heeft gebruikers geholpen om meer dan 12 miljoen websites te bouwen.