Gemiddeld Level designers

Gemiddeld Level designers hebben genoeg vertrouwen opgebouwd binnen de designer community om ongelimiteerde toegang te krijgen tot wedstrijden en deel te kunnen in hogere prijscategorieën.
 
Hoewel we regelmatig accounts beoordelen, organiseren we ook open inzendrondes door het jaar heen voor alle designers die graag naar een hoger Level willen.

Wat is een Gemiddeld Level status?

Gemiddeld Level designers tonen een bovengemiddelde kennis van onze designer criteria:

Designer kwaliteit

  • Uitvoering van ontwerp principes: Hoe goed een designer typografie, visuele hiërarchie, compositie en kleur uitvoert in zijn ontwerpen. Hierbij hoort ook een compleet en professioneel profiel met alleen het beste werk.
  • Conceptueel vermogen: In hoeverre de designer generiek en gekopieerd ontwerp vermijdt, zich houdt aan de stock-richtlijnen en werk inzendt met creatieve concepten die effectief tegemoet komen aan de wensen van de klant.
  • Technische skills en deliverables: Het vermogen van de designer om zijn uitvoerende skills toe te passen en de mate waarin hij deze kan blijven leveren aan de klant binnen de gevraagde standaard.
  • Klant communicatie en tevredenheid: Hoe professioneel er wordt gecommuniceerd met klanten, een positieve reactie-score, succesvol afgeronde overdrachten en projecten, positieve beoordelingen van klanten, groeiend aantal terugkerende klanten en in hoeverre de Gedragscode wordt nageleefd.

Wat zijn de voordelen van Gemiddeld Level?

Wedstrijden

  • Wedstrijd toegang: Heb toegang tot alle wedstrijdpakketten behalve Platina
  • Ongelimiteerde wedstrijden: Heb toegang tot ongelimiteerde wedstrijdinzendingen

Betalingen & support

  • Finalist betalingen: Alle finalisten in Gouden wedstrijden ontvangen 15% van de totale prijs. Winnaars in Gouden wedstrijden ontvangen zowel de eerste prijs + 15% van de totale prijs.Vantagens adicionais
  • Ontdek: Gemiddeld Level designers worden halverwege getoond in Ontdek.

Hoe word ik Top Level?

Designers worden regelmatig beoordeelt door 99designs om zo aan de hand van onze designer criteria te bepalen of zij exceptionele kwaliteiten laten tonen.

Een paar keer per jaar organiseren we ook open inschrijvingen van een week waarin Gemiddeld Level designers direct in aanmerking kunnen komen om Top Level te worden. Dit zijn de enige momenten dat Gemiddeld Level designers hun portfolio kunnen insturen om zo Top Level designer te worden.

We accepteren hier momenteel aanmeldingen voor Top Level. →

Lees hier meer over Top Level designer status.

Hoe verbeter ik mijn ontwerpkwaliteit?

Designer Level aanvragen zijn momenteel gesloten.