Podcast-cover-ontwerpwedstrijden: creatieve ideeën van professionele ontwerpers

Er bestaat geen betere manier voor het ontwerpen van een podcast-cover. Meerdere ontwerpers zullen een groot aantal ideeën voor je podcast aan je presenteren, waaruit jij je favoriete ontwerp kiest. Geen templates, geen robots, geen frustrerende apps, maar een 100% unieke podcast cover.

Volledig unieke podcast-cover

We staan niet voor generiek ontwerp of templates. Met 99designs krijg je een op maat gemaakte podcast-cover die je onderscheid van jou concurrentie.
Alles wat je nodig hebt vetgedrukt uitgelicht
door Cross the Lime

Ontwerpers met expertise in podcast-cover-ontwerp

All onze ontwerpers en hun werkkwaliteit worden door ons getoetst, zodat je zekerheid hebt dat je met de beste ontwerpers werkt.
10+ designers vetgedrukt uitgelicht
door Martis Lupus

Geld-teruggarantie

We zijn jouw creatieve partner van A tot Z, bieden gratis ontwerpadvies en een klantenservice die 24/7 bereikbaar is. Nog altijd niet tevreden met het resultaat? Krijg dan je geld terug.
100% niet-goed-geld-terug-garantie vetgedrukt uitgelicht
door pmo

Hoe een podcast-cover-ontwerpwedstrijd werkt

Schrijf ontwerpinstructies.

1. Beschrijf jouw perfecte podcast-cover

Onze interactief formulier voor het geven van ontwerpinstructies maakt het eenvoudig voor je om jouw ontwerpwensen te verwoorden en jouw budget vast te stellen.

Kies je winnende ontwerp.

2. Krijg tientallen ideeën voor podcast-covers

Professionele ontwerpers van over de hele wereld doen mee aan je wedstrijd door concepten aan je te presenteren. Je werkt samen en geeft feedback om tot de ideale podcast-cover te komen.

Ontvang tientallen ontwerpen.

3. Kies een winnende podcast-cover

Je hebt zeven dagen om met ontwerpers te werken. Vervolgens selecteer je je favoriete podcast-cover, waarna wij de auteursrechten aan je overdagen en de definitieve bestanden ontvangt.

Elke stijl, elke branche. Onze podcast-cover-ontwerpers kunnen het allemaal.

We zijn de leider in online grafisch ontwerp sinds 2008. Bekijk onze klanten die dol zijn op hun podcast-cover.
US$299 USD
Welcome to the Data-Driven Selling with the Sales Insights Lab, the podcast that helps reps and business owners generate
106
inzendingen
30
designers
US$999 USD
Learning Forward podcast will dives into the depths of self-reflection regarding leadership failures and the lessons lea
51
inzendingen
7
designers
€179
We help companies with regulatory compliance of chemicals. We are specialist in creating safety data sheet but also help
117
inzendingen
23
designers
US$599 USD
Courtney Carlton & Ashley Paul are two best friends living in Boston, MA. They have created a “lifestyle” podcast called
229
inzendingen
40
designers
US$999 USD
The Inspiring People and Places podcast is where we interview national leaders in the architecture, engineering, constru
51
inzendingen
9
designers
US$999 USD
Beyond the Bite is a reference to getting beyond the "soundbite," to dive deeper into an issue. The podcast will be abo
74
inzendingen
11
designers
We hebben een plekje bewaard voor je podcast-cover.
Krijg een ontwerp
US$599 USD
Dr. Bart Ehrman is a world-renowned scholar and expert in the New Testament and early Christianity. He offers books, on
189
inzendingen
41
designers
US$599 USD
It's a podcast that focuses on my curiosities, keeping an open mindset, critical thinking, and culture/relationships
287
inzendingen
37
designers
US$299 USD
Forge Beyond Fear is a podcast dedicated to helping others. My goal is to help others overcome life challenges through s
225
inzendingen
23
designers
US$199 USD
Sports Training. Strength and Conditioning for athletes
170
inzendingen
32
designers
US$199 USD
I’m launching a new podcast that gives advice and inspiration to women on starting a business that bankrolls their dream
49
inzendingen
12
designers
US$299 USD
Financial Advice, Financial Planning, Investment Management. Target Audience: 45 year old parent with 2 young kids (age
158
inzendingen
15
designers

Professionele podcast-covers, ongeacht je budget

We garanderen dat je geweldige podcast-covers ontvangt, ongeacht je budget. Onze duurdere pakketten bieden meer ervaren ontwerpers en meer praktische ondersteuning. Prijzen zijn exclusief btw.

Brons
€179
Zilver
€269
Goud
€549
Platina
€909
Ontwerpconcepten (ongeveer)
Ontwerpconcepten (ongeveer)
30
40
50
40
100% niet-goed-geld-terug-garantie
100% niet-goed-geld-terug-garantie
Volledig copyright
Volledig copyright
Alleen Gemiddelde & Top Level designers
Alleen Gemiddelde & Top Level designers
Alleen Top Level designers
Alleen Top Level designers
Een toegewijde Nederlandstalige account manager
Een toegewijde Nederlandstalige account manager
Persoonlijke ondersteuning
Persoonlijke ondersteuning

Veelgestelde vragen over podcast-covers beantwoord.

Alles wat je nodig hebt om aan de slag te gaan. De cover van je podcast wordt geüpload in de juiste formaten op basis van jouw aangegeven behoeften. Meestal betekent dit eindbestanden in de vorm van een Adobe Illustrator-bestand, Adobe Photoshop-bestand, PDF-bestand en/of EPS-bestand.

Bovendien krijg je het volledige wettelijke copyright, dus het ontwerp is helemaal van jou.
99designs is de meest vertrouwde online bron voor grafisch ontwerp. We hebben ontwerpwedstrijden uitgevonden en zijn sindsdien ons platform aan het uitbreiden en verbeteren. Wij bieden:

    - Professionele ontwerpers die allen individueel
gescreend zijn op kwaliteit
    - Samenwerkingstools die het ontwerpproces gemakkelijk maken
    - Veilige betalingsmogelijkheden voor klanten en ontwerpers

We beloven je dat je een volledig op maat gemaakt ontwerp krijgt waar je dol op zult zijn, of we geven je je geld terug.
We bieden een 100% geld-terug-garantie binnen 60 dagen na betaling op alle Podcast-cover-ontwerpwedstrijden, behalve die met een gegarandeerde prijs en degenen die reeds in de Finaleronde geland zijn. Je kunt ons ook altijd bellen om je te helpen bij het herschrijven van je instructies, het heropenen van je project om er zeker van te zijn dat je een goed resultaat krijgt en om je te helpen bij het kiezen van een winnend ontwerp. Onthoud dat als we je wedstrijd terugbetalen, je wettelijk niet gerechtigd bent om de ontwerpen te gebruiken die voor je wedstrijd zijn ingezonden.
Je gepersonaliseerde podcast-omslagwedstrijd bevat één winnende podcast-cover. Als je bijvoorbeeld een tweede omslag of een extra variant nodig hebt, heb je een paar opties: je kunt meerdere winnaars toekennen, een tweede wedstrijd houden of je kunt een 1-op-1 project starten met je winnende ontwerper om het extra werk te voltooien.
Op 99designs stemmen ontwerpers ermee in om alleen origineel werk te uploaden, dus elke ontwerper bezit de rechten op hun ontwerpinzendingen totdat je de winnaar van je wedstrijd kiest. Tijdens de overdrachtsfase van het ontwerp stemt de ontwerper ermee in de rechten over te dragen en ontvang je de auteursrechten van die podcast-cover.
Kies "Maak je wedstrijd privé" in het gedeelte Wedstrijdopties voordat je je podcast-cover-ontwerpwedstrijd start. Dit verbiedt ontwerpers om hun ontwerpen ergens anders te gebruiken, en je wedstrijd zal niet doorzoekbaar zijn op het internet.

Hiermee wordt automatisch een standaard geheimhoudingsverklaring-sjabloon aan je wedstrijd toegevoegd. Als je wilt, kun je ook je eigen geheimhoudingsverklaring uploaden.
Veel ideeën! Als je op zoek bent naar inspiratie, bekijk dan 99designs voor fantastische voorbeelden van podcast-covers, gemaakt binnen onze ontwerpergemeenschap.

Breng ook zo veel mogelijk details mee. Voeg genre-, stijl- of podcastdetails, afleveringsvoorbeelden, afmetingen, ontwerpen die je mooi vindt, drukspecificaties en andere specificaties toe die invloed hebben op jouw ontwerp.

Hoe meer je de ontwerpers geeft, hoe beter ze podcast-covers voor je kunnen ontwerpen.
Bij 99designs zetten we ons in om 's werelds grootste gemeenschap aan getalenteerde, professionele ontwerpers op te bouwen. Elke ontwerper moet zich aanmelden en geaccepteerd worden om op ons platform te werken. Ontwerptoepassingen worden beoordeeld door menselijke ontwerpexperts en geaccepteerde ontwerpers worden geclassificeerd als Top, Gemiddeld, of Beginner niveau. Bij 99designs kan je er zeker van zijn dat je met een expert samenwerkt.
Ja. Als je specifieke afbeeldingen (zoals een logo of een foto) hebt die in je podcast-cover verwerkt moeten worden, voeg deze dan toe aan je ontwerpinstructies. Ontwerpers kunnen ook stock-materiaal (gekocht van een derde partij) gebruiken in je ontwerp, tenzij jij anders aangeeft. Als ontwerpers stockillustraties in een ontwerp gebruikt, vertellen zij je welke afbeeldingen dit zijn en gebruiken zij versies met een watermerk in hun inzendingen. Nadat je het winnende ontwerp hebt gekozen, dien je het stock-materiaal te kopen en deze aan de winnende ontwerper te geven zodat deze het ontwerp kan voltooien.
Jazeker (en we vinden het geweldig als dat gebeurt)! Wanneer je podcast-cover-ontwerpwedstrijd is afgelopen, kun je een 1-op-1-project starten met je winnende ontwerper.
We garanderen dat je geweldige podcast-covers krijgt voor elk prijsniveau, onze duurdere pakketten bieden je echter meer ontwerpopties en betere ondersteuning.

Dit is hoe het werkt: wanneer je meer betaalt, is de prijs voor de winnende ontwerper ook groter. Meer ervaren ontwerpers doen mee aan je wedstrijd, zodat je uit meer hoogwaardige ontwerpen kunt kiezen. Meer opties betekent extra tijd die nodig is om je ontwerpen te beoordelen. Daarom bieden onze Goud en Platina pakketten toegewijde managers om dat proces te stroomlijnen door creatieve instructies te schrijven en feedback te geven aan je ontwerpers.

Denk bij het selecteren van je pakket voor podcast-cover-ontwerpwedstrijden na over hoeveel tijd je zult hebben en welke ervaring je hebt met het schrijven van instructies en het werken met ontwerpers. Als je nog altijd twijfelt, neem dan contact met ons op voor ontwerpadvies.

We zijn er om te helpen

Ons slimme en vriendelijke klantenservicemedewerkers zijn 24/7 beschikbaar om je door het creatieve proces te begeleiden en al je vragen te beantwoorden. Stuur ons een e-mail of bel om direct met één van ons te spreken.