Hef het glas op unieke bierlabel designs

Tegenwoordig willen bierdrinkers meer dan een geweldige ale. Ze willen een overweldigende bierervaring. Zelfs maltbier kan dit effect bereiken met op maat gemaakt bierlabel design. Onze designers zijn meester in de laatste ontwerptrends en creëren een professioneel label dat net zo hoppig is als jij.
 
Krijg dit allemaal met jouw bierlabel design:

Tientallen designers (die jou vinden)

Onze hele wereldwijde design community heeft toegang tot jouw wedstrijd en stuurt jou allerlei creatieve ontwerpideeën, uniek voor jouw product.
Alles wat je nodig hebt vetgedrukt uitgelicht
door Cross the Lime

Gebruiksklaar en totale vrijheid

Jouw nieuwe bierlabel design komt met gebruiksklare bestanden die je aan jouw printer kunt geven. Daarnaast is het volledige copyright van jou.
10+ designers vetgedrukt uitgelicht
door Martis Lupus

Tevredenheid gegarandeerd

Wij ondersteunen jou gedurende het proces. Niet tevreden met jouw definitieve bierlabel opties? Je krijgt 100% van je geld terug. Zo simpel is het.
100% niet-goed-geld-terug-garantie vetgedrukt uitgelicht
door pmo

Hoe een bierlabel ontwerpwedstrijd werkt

Schrijf ontwerpinstructies.

1. Vertel ons wat je wilt

Onze interactieve ontwerpinstructies maken het makkelijk om te beschrijven wat voor bierlabel je zoekt en om een budget te bepalen.

Kies je winnende ontwerp.

2. Ontvang tientallen designs

Onze wereldwijde community van professionele bierlabel designers presenteren hun ideeën. Jij geeft feedback.

Ontvang tientallen ontwerpen.

3. Kies jouw favoriet

Zeven dagen later kies jij jouw winnende bierlabel. Let op: dit is niet altijd makkelijk.

Van porters tot pilseners. Wij hebben het allemaal al gedaan

€729
15-45 yr old. 90% male, 10% female.
120
inzendingen
19
designers
€449
My customers are mainly between the age of 30-70 years old in Europe.
52
inzendingen
10
designers
€269
Our target group is located in our region and is anyone who loves a good glass of sparkling wine to accompany life celeb
71
inzendingen
9
designers
€459
10
inzendingen
4
designers
€1.099
Restaurant visitors, shopvisitors, connaisseurs
65
inzendingen
9
designers
€449
The target audience is men between 18 and 40.
94
inzendingen
22
designers
Wij hebben een plekje bewaard voor jouw bierlabel ontwerpwedstrijd.
Start nu
€269
Our target group are people who want the oldest drink in the world in a new refreshing way. We make this product for eve
45
inzendingen
14
designers
US$1.199 USD
Male and female both age: 25-45 USA
67
inzendingen
7
designers
€739
Over 25s (both male and female) with a disposable income who believe that craft spirits are of higher quality, and who
55
inzendingen
10
designers
US$1.259 USD
This is a retail product and will be bought and used by people of all ages between 18-65.
33
inzendingen
12
designers
€269
Our target audience are mostly males, in the ages of 18-45. We want to appeal as a manly Viking drink.
27
inzendingen
13
designers
€729
Ciderdrinker, in the Netherlands still a very small market, unknown to most people. For everybody looking for something
63
inzendingen
10
designers

Professionele bierlabels voor ieder budget.

Breng je een te gekke ale op de markt? Of een inspirerende IPA? Wij labelen het allemaal! Wat je ook nodig hebt, wij leveren snel kwalitatieve labels van de pro's.

Brons
€269
Zilver
€449
Goud
€729
Platina
€1.099
Ontwerpconcepten (ongeveer)
Ontwerpconcepten (ongeveer)
30
40
50
40
100% niet-goed-geld-terug-garantie
100% niet-goed-geld-terug-garantie
Volledig copyright
Volledig copyright
Alleen Gemiddelde & Top Level designers
Alleen Gemiddelde & Top Level designers
Alleen Top Level designers
Alleen Top Level designers
Een toegewijde Nederlandstalige account manager
Een toegewijde Nederlandstalige account manager
Persoonlijke ondersteuning
Persoonlijke ondersteuning

Jouw brandende vragen over bierlabel design beantwoordt.

Alles om direct in productie te gaan. Dit betekent dat je, afhankelijk van jouw bierlabel wensen, het originele werkbestand krijgt. Doorgaans zijn dit Adobe Illustrator, Adobe Photoshop, EPS en PDF bestand.

Daarnaast krijg jij het volledige copyright, zodat het ontwerp helemaal van jou is.
Heel veel ideeën! Als je opzoek bent naar inspiratie, ontdek dan 99designs voor fantastische voorbeelden van bierlabel ontwerp gemaakt door onze design community.

Geef zoveel mogelijk informatie, zoals ontwerpen die je goed vindt, productinformatie, afmetingen, productfoto's, SKU's, printvereisten, en andere specificaties die op jouw ontwerp van invloed zijn.

Hoe meer je de designers geeft hoe beter ze voor jou dranklabel kunnen ontwerpen!
Ja. Als je een specifieke foto of afbeelding hebt voor op je bierlabel design, geef deze dan alsjeblieft door aan de designers in de ontwerpinstructies.
 
Tenzij anders verzocht zullen jouw designers wellicht ook stockafbeeldingen (gekocht bij een derde partij) gebruiken in jouw ontwerp. Als een designer stockafbeeldingen gebruikt in een ontwerp, vertellen zij je welke afbeeldingen dit zijn en gebruiken ze deze gemarkeerde versies in jouw ontwerp. Als je ten slotte een winnend ontwerp aanwijst, moet je de rechten op deze afbeeldingen kopen en dit aan de winnende designer doorgeven zodat hij ontwerp kan voltooien.
Jouw op maat gemaakte bierlabel ontwerpwedstrijd levert één winnend bierlabel op. Als je een tweede bierlabel voor een ander doel nodig hebt, dan heb je een aantal opties: je kan een tweede wedstrijd starten of je begint een 1-op-1 Project met jouw winnende designer om de aanvullende onderdelen te laten maken.
Absoluut (wij zien graag dat dit gebeurd)! Als jouw bierlabel ontwerpwedstrijd afgelopen is, kun je een 1-op-1 Project starten met jouw winnende designer.
Op 99designs gaan designers ermee akkoord dat zij alleen origineel werk uploaden, zodat iedere designer zelf de rechten op zijn ingezonden ontwerpen bezit totdat deze als winnend ontwerp wordt aangewezen in een ontwerpwedstrijd. Tijdens de overdrachtsfase van het bierlabel ontwerp gaat de designer akkoord met de overdracht van de rechten en wordt jij de eigenaar van het copyright op jouw winnende merchandise ontwerp.
Wij garanderen dat je voor elke prijs een geweldig bierlabel ontwerp kan krijgen, maar hoe hoger de prijs van het pakket hoe meer ontwerpopties en betere ondersteuning.

Dit is hoe het werkt: Als je meer betaalt is het prijzengeld voor de winnende designer ook groter. Meer ervaren designers doen mee aan jouw wedstrijd, zodat je uit meer ontwerpen van hoge kwaliteit kan kiezen. Meer opties betekent meer tijd die je nodig hebt om jouw ontwerpen te beoordelen. Dat is waarom jouw platina pakket toegewijde managers aanbiedt die je helpen bij het stroomlijnen van dat proces door het schrijven van ontwerpinstructies en geven van feedback aan de designers.

Wanneer je jouw bierlabel ontwerpwedstrijdpakket kiest, bedenk dan hoeveel tijd je hebt en welke ervaring je hebt met het schrijven van ontwerpinstructies en het werken met designers. Als je het niet weet, neem dan contact met ons op voor een ontwerpconsult.
Kies voordat jij jouw bierlabel ontwerpwedstrijd start uit de verschillende wedstrijdopties "Maak jouw wedstrijd privé". Dit voorkomt dat designers hun ontwerpen ergens anders gebruiken en dat jouw wedstrijd kan worden gevonden in zoekmachines op het internet.

Dit zorgt er ook automatisch voor dat er een geheimhoudingsverklaring wordt toegevoegd aan jouw wedstrijd. Je mag ook jouw eigen verklaring uploaden als je dat fijner vindt.
We bieden een 100% niet-goed-geld-terug-garantie binnen 60 dagen na betaling bij alle wedstrijden. Behalve bij wedstrijden die door de klant al gegarandeerd zijn of wedstrijden die zich in de al Finaleronde bevinden. Wij helpen je graag met het herschrijven van de instructies, het heropenen van een wedstrijd om er zeker van te zijn dat je krijgt waar je naar op zoek bent en met het kiezen van het winnende ontwerp. Bel ons gerust – we zijn er om te helpen! Wees er alert op, dat wanneer je restitutie aanvraagt voor jouw wedstrijd, je niet gerechtigd bent om de tot dan toe ingediende ontwerpen te gebruiken.

Laten we praten!

Ons aardige, vrolijke en integere supportteam beantwoordt jouw vragen met alle plezier. Stuur ons een e-mail of bel ons om met een echt mens te praten.