Jouw merk op het web

Succes begint met een sterk logo. Maar mensen moeten je ook kunnen vinden. Dat is waar je webdesign van topkwaliteit voor nodig hebt. Onze designers zijn meesters in de laatste trends en maken professionele logo en website ontwerpen voor op telefoons, tablets en laptops over de hele wereld.
 
Krijg dit allemaal met jouw logo en gehoste website:

Tientallen designers (die jou vinden)

Onze volledige wereldwijde ontwerp community heeft toegang tot jouw wedstrijd en sturen jou allerlei creatieve ontwerpideeën, uniek voor jouw merk.
Alles wat je nodig hebt vetgedrukt uitgelicht
door Cross the Lime

Kant-en-klare bestanden en totale vrijheid

Jouw nieuwe logo & website komt met kant-en-klare bestanden die je direct op Jimdo kan gebruiken. Plus het copyright is helemaal van jou.
10+ designers vetgedrukt uitgelicht
door Martis Lupus

Tevredenheid, gegarandeerd

Wij begeleiden jou in elke stap van het proces. Ben je niet tevreden met jouw logo & website opties? Dan helpen wij je graag. Zo simpel is het.
100% niet-goed-geld-terug-garantie vetgedrukt uitgelicht
door pmo

Hoe een logo & gehoste website ontwerpwedstrijd werkt

Schrijf ontwerpinstructies.

1. Vertel ons wat je wilt

Onze interactieve ontwerpinstructies maken het makkelijk om jouw ontwerpuitdaging te beschrijven en jouw budget te bepalen.

Kies je winnende ontwerp.

2. Ontvang tientallen logo ontwerpen

Onze wereldwijde community van professionele designers presenteren hun ideeën. Jij geeft feedback.

Ontvang tientallen ontwerpen.

3. Kies jouw favoriet

Zeven dagen later kies jij jouw winnende logo & website ontwerp. Let op: dit is niet makkelijk.

Elke industrie (echt waar). Wij hebben een logo & website voor jou.

€549
Plaatsen van haarverlenging dmv hairweaves
65
inzendingen
15
designers
£1.099 GBP
This is a staking pool for the cardano blockchain network. It's audience is people that own ADA (Cardano's cryptocurren
93
inzendingen
22
designers
€1.199
Consultancy /Footballschool Player guidance in football, total career counseling at a high level and training for young
198
inzendingen
18
designers
€679
Product: Health & Performance Clinic is de expertise platform voor medisch fitness & (Sport)revalidatie. Met mijn expert
163
inzendingen
18
designers
€549
Fox Bouldergym is een boulderhal, bij ons kunnen bezoekers indoor klimmen oftewel Boulderen. De sport is populair vanweg
133
inzendingen
16
designers
€679
1) Platform that connects hospitality suppliers to the entire hospitality market. Now mainly focussed on technology (TV'
77
inzendingen
14
designers
Wij hebben een plek bewaart voor jouw logo & gehoste website ontwerpwedstrijd.
Start nu
€1.899
Pro Conference is a global dedicated conferencing service provider, connecting people through advanced audio, web, vi...
22
inzendingen
6
designers
€1.799
We are looking for: - A modern logo, including the TLN logo (can be somewhat modernized if you see it as necessary) - A
53
inzendingen
7
designers
€679
The Malcolm Club is an exclusive investment company in the best and most beautifull designed classic cars ever. The name
119
inzendingen
14
designers
US$599 USD
Spicy Farmers is an innovative social enterprise that empowers communities and preserves wildlife in Malawi through the
74
inzendingen
7
designers
US$1.999 USD
NEW INFORMATION IN CAPS 3/29/21 Brief | Happy Huletts is a retail pop-up shop on Lake George in the Adirondack Mountain
128
inzendingen
14
designers
€1.299
Orange Chemicals offers a wide variety of solutions and products for textile, adhesive and chemistry industries. We mana
160
inzendingen
41
designers
Stephen Aarstol, Tower Paddle Boards
Tower Paddle Boards Logo
door djaja™
Ik zou het niet eens durven veranderen.
We kregen een iconisch ontwerp van een lifeguard toren waar we nog voortdurend complimenten voor krijgen en een redesign van onze website dat onze conversies met bijna 50% verhoogde. Wij zijn zeer tevreden met 99designs.

162
inzendingen
32
designers
Bekijk onze Logo-ontwerp klantbeweringen (4,8gemiddeld van 26.035 stemmen)

Professionele logo's en websites voor ieder budget

Heb je een nieuwe onderneming? Start je een jaarlijks evenement? Wij geven jou een vliegende start met zowel een logo als een website waar je dol op bent, gegarandeerd. Wat je ook nodig hebt, wij leveren jou snel kwalitatieve ontwerpen van de pro's.

Brons
€549
Zilver
€679
Goud
€1.299
Platina
€1.799
Ontwerpconcepten (ongeveer)
Ontwerpconcepten (ongeveer)
30
40
50
40
100% niet-goed-geld-terug-garantie
100% niet-goed-geld-terug-garantie
Volledig copyright
Volledig copyright
Alleen Gemiddelde & Top Level designers
Alleen Gemiddelde & Top Level designers
Alleen Top Level designers
Alleen Top Level designers
Een toegewijde Nederlandstalige account manager
Een toegewijde Nederlandstalige account manager
Persoonlijke ondersteuning
Persoonlijke ondersteuning

Welke past het best bij je?

Vanaf €549 *
Vanaf €549 *

Goed voor consultants en kleine ondernemingen op zoek naar een simpele website die zij zelf kunnen aanpassen.

Goed voor agencies, marketeers of ondernemingen met hun eigen web-ontwikkelaars.

Het beste voor bloggers, online uitgevers, en teams met eigen WordPress ontwikkelaars.

 • Inclusief logo ontwerp
 • Jimdo website, inclusief hosting & een domainnaam
 • Jimdo template gestyled door een designer (tot 5 pagina's)
 • Coderen niet nodig
 • Logo niet inbegrepen
 • Web vriendelijke bestanden zoals Photoshop
 • Volledig op maat gemaakt ontwerp (1-5 pagina's)*
 • Web development beschikbaar*
 • Logo niet inbegrepen
 • Web vriendelijke bestanden zoals Photoshop
 • Volledig op maat gemaakt WordPress ontwerp (1-5 pagina's)*
 • Web development beschikbaar*
* Extra pagina's en codering beschikbaar voor een meerprijs.

Jouw brandende vragen over logo & gehoste website beantwoordt.

Je krijgt een op maat gemaakt logo-ontwerp, een Jimdo website inclusief hosting en domein, en een door de winnende ontwerper gestylede Jimdo template-ontwerp (max 5 webpagina's). Hier is geen coding voor nodig.
Wat betreft bestanden voor je logo-ontwerp, ontvang je de originele werkbestanden in vectorformaat (doorgaans Adobe Illustrator), vector EPS bestanden zowel in CMYK en RGB (voor print en web) en webvoorvertoningsbestanden zoals JPG en PNG, zodat je jouw bestanden op elk apparaat kan weergeven.

Je gehoste website zal via Jimdo verzorgd worden (zowel de hosting als de domein). De Jimdo template zal worden gestyled door de winnende ontwerper (tot 5 webpagina's). Je website zal vervolgens gemakkelijk aan te passen zijn en benodigd geen ervaring met coderingstaal. Zo kan je de inhoud van je website te allen tijde zelf aanpassen.

Daarnaast krijg jij het volledige copyright, zodat het ontwerp helemaal van jou is.
Heel veel ideeën! Als je opzoek bent naar inspiratie, ontdek dan 99designs voor fantastische voorbeelden van logo & gehoste website ontwerp gemaakt door onze ontwerp community.
 
Geef zoveel mogelijk informatie, zoals merkdetails (bijv. kleuren en letterypes), favoriete logotype, stijlsuggesties, ontwerpen die je goed vindt, bedrijfsgegevens, productfoto's en andere specificaties die op jouw ontwerp van invloed zijn.
 
Hoe meer je de designers geeft hoe beter ze voor jou kunnen ontwerpen!
Ja. Als je een specifieke foto of afbeelding hebt voor op je logo & gehoste website ontwerp, geef deze dan alsjeblieft door aan de designers in de ontwerpinstructies.
Jouw ontwerpwedstrijd is inclusief één winnend logo & gehoste website ontwerp. Als je een ontwerp voor een ander doel nodig hebt, dan kun je of een tweede wedstrijd starten of een 1-op-1 Project met jouw winnende designer om de extra ontwerpen te laten maken.
Om het keuzeproces zo overzichtelijk en eenvoudig mogelijk te houden zal je wedstrijd zich alleen focussen op het logo ontwerp. Zodra je een winnaar hebt gekozen zal deze designer je visitekaartje en alle andere ontwerpen uit je wedstrijd maken..
Absoluut (wij zien graag dat dit gebeurd)! Als jouw logo & gehoste website ontwerpwedstrijd afgelopen is, kun je een 1-op-1 Project starten met jouw winnende designer.
Op 99designs gaan designers ermee akkoord dat zij alleen origineel werk uploaden, zodat iedere designer zelf de rechten op zijn ingezonden ontwerpen bezit totdat deze als winnend ontwerp wordt aangewezen in een ontwerpwedstrijd. Tijdens de overdrachtsfase van het boekomslag ontwerp gaat de designer akkoord met de overdracht van de rechten en wordt jij de eigenaar van het copyright op jouw winnende logo & gehoste website ontwerp.
Wij garanderen dat je voor elke prijs een geweldig logo & gehoste website ontwerp kan krijgen, maar hoe hoger de prijs van het pakket hoe meer ontwerpopties en betere ondersteuning.
 
Dit is hoe het werkt: Als je meer betaalt is het prijzengeld voor de winnende designer ook groter. Meer ervaren designers doen mee aan jouw wedstrijd, zodat je uit meer ontwerpen van hoge kwaliteit kan kiezen. Meer opties betekent meer tijd die je nodig hebt om jouw ontwerpen te beoordelen. Dat is waarom jouw gouden of platina pakket toegewijde managers aanbiedt die je helpen bij het stroomlijnen van dat proces door het schrijven van ontwerpinstructies en geven van feedback aan de designers.
 
Wanneer je jouw logo & gehoste website ontwerpwedstrijdpakket kiest, bedenk dan hoeveel tijd je hebt en welke ervaring je hebt met het schrijven van ontwerpinstructies en het werken met designers. Als je het niet weet, neem dan contact met ons op voor een ontwerpconsult.
Kies voordat jij jouw logo & gehoste website ontwerpwedstrijd start uit de verschillende wedstrijdopties "Maak jouw wedstrijd privé". Dit voorkomt dat designers hun ontwerpen ergens anders gebruiken en dat jouw wedstrijd kan worden gevonden in zoekmachines op het internet.
We bieden een 100% niet-goed-geld-terug-garantie binnen 60 dagen na betaling bij alle wedstrijden. Behalve bij wedstrijden die door de organisator al gegarandeerd zijn of wedstrijden die zich in de al Finaleronde bevinden. Wij helpen je graag met het herschrijven van de instructies, het heropenen van een wedstrijd om er zeker van te zijn dat je krijgt waar je naar op zoek bent en met het kiezen van het winnende ontwerp. Bel ons gerust – we zijn er om te helpen! Wees er alert op, dat wanneer je restitutie aanvraagt voor jouw wedstrijd, je niet gerechtigd bent om de tot dan toe ingediende ontwerpen te gebruiken.
We merken samen met onze partner Xfive, zij zijn experts in web development. Wanneer je jouw ontwerpinstructies invult, wordt je gevraagd of je een gratis offerte wilt ontvangen Xfive. Als je kiest voor 'Ja', dan neemt Xfive aan het einde van jouw ontwerpwedstrijd contact met je op voor een gedetailleerde offerte.

Laten we praten!

Ons aardige, vrolijke en integere supportteam beantwoordt jouw vragen met alle plezier. Stuur ons een e-mail of bel ons om met een echt mens te praten.

Vooruit met je ontwerpen! Laten we starten.
Vooruit met je ontwerpen! Laten we starten.
door DSKY